Skip to content

John Heldens loopt Nijmeegse Vierdaagse

Redactie
3 juli 2015 | 13:26

Advertentie

John HeldnesIedere zomer wordt het wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse georganiseerd, dit jaar is dat van 21 t/m 24 juli. John Heldens (41) neemt voor de achtste keer deel aan dit evenement. Net als vorig jaar gaat hij als ‘sponsorloper‘ lopen voor het goede doel: Stichting Intermobiel. John hoopt voor Intermobiel veel geld op te halen en bekendheid te vergaren, om zo jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te kunnen helpen. En dat is nodig.

John Heldens

Evenals voorgaande edities loopt John Heldens dagelijks de langste afstand van 50 kilometer! Tijdens de vierdaagse is hij te herkennen aan zijn shirt ‘Ik loop voor Intermobiel’. John wil zoveel mogelijk geld ophalen voor hun nieuwe website www.intermobiel.com. John vertelt: “Mijn neef Johan Fiddelaers uit Nederweert is door rugklachten al jaren bedlegerig. Al die jaren is hij als vrijwilliger en bestuurder actief voor deze stichting. Via hem ken ik Intermobiel dus erg goed. Zij zetten zich met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Zij laten onder meer via hun website zien wat nog wel mogelijk is. Hun gedachte is: Durf slimmer te leven… als je minder mobiel bent!”

Op de website kun je John sponsoren. Je steunt niet alleen Stichting Intermobiel, maar ook John moreel tijdens zijn lange wandeltochten!

Stichting Intermobiel is een 100% vrijwilligersorganisatie die geen structurele steun van de overheid ontvangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals deze. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte met als speerpunten: lotgenotencontact, belangenbehartiging en kennisuitwisseling (via hun site).

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie