Skip to content

Tropicana en Summerchicks winnen Open Beach Volleybal

Redactie
28 juni 2015 | 21:17

Advertentie

Summerchicks beach eventZondagmiddag gingen negen teams de strijd aan op de finaledag van het Open Beach Volleybal Toernooi van VC Fortutas. Alles natuurlijk op het strand van Nederweert bij Sporthal de Bengele.

Bij de dames/mix was er een spannende strijd. Na de poulewedstrijden bleek dat er drie teams gelijk op de 3e plaats geëindigd waren: de Beachbabes, VC Knudde en de Zandhappers. De finale ging tussen de Summer Chicks en Duijts Zonwering. Dit was een erg spannende wedstrijd met veel strijd. Daarbij ging met 26-17 de winst naar de Summerchicks (met gastspeler Björn). Ook zij ontvangen de “Bengele Snackschaal”.

Tropicana

Bij de heren speelden vier teams een dubbele competitie om te bepalen wie de winnaar was. De 4e plaats ging naar “Muchachos de La Playa“. De jongens hadden er een zware week beachvolleybal opzitten en kwamen op deze dag net tekort. De 3e plaats ging naar “Versa Bodemadvies” en dit was kort achter de nummer 2 “De Slappe Ballen” (dit waren de winnaars op maandag en dinsdag). De winst op deze dag ging naar het team van Tropicana en zij ontvangen de inmiddels beroemde “Bengele Snackschaal” die gesponsord is door sportcentrum de Bengele.

beach event nederweert

 

Niek Creemers Beach EventDaarmee was dit de laatste activiteit binnen het eerste Bengele Beweegt Beach Event. Dit event werd georganiseerd vanuit de 13 samenwerkende organisaties van de Bengele Beweegt waarbij Volleybalclub Fortutas de organisatie voor haar rekening nam en gesteund werd door inzet en activiteiten vanuit MEOS Handbal, Kinderopvang Humanitas, BS de Bongerd en de combinatiefunctionarissen. Dit evenement werd ondersteund via levering van materialen door Kiggen BV uit Ospel, Versa Bodemadvies, Teng Wijen bouwbedrijf, Sportcentrum de Bengele, Gemeente Nederweert en buitenhuis Albanera. Daarnaast was dit niet mogelijk geweest door de betrokken inzet van vele vrijwilligers en de enthousiaste deelname van de vele teams.

Totaal waren er tijdens het Bengele Beweegt Beach Event ruim 650 deelnemers actief in de Beach Arena, het strand van Nederweert. Ruim 50 vrijwilligers zorgden dat alles in goede banen werd geleid en totaal ruim 500 toeschouwers waren er gedurende de dagen aanwezig om te kijken naar dit mooie, bijzondere evenement.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie