Skip to content

Schrijf je in voor EPO – Tour d’Oospel 2015

Glendi
26 juni 2015 | 11:00

Advertentie

EPO tour d'OospelOver een dikke maand gaat het meest ‘fietselijke’ en ‘fieëstelijke’ evenement uit de regio van start: EPO – Tour d’Oospel! Op zaterdag 1 augustus zal er gefietst gaan worden door de straten van Ospel. Ook dit jaar zijn er verschillende onderdelen gedurende deze dag waar ook jij je voor kunt inschrijven.

  • Rabo Dikke Banden Race. Deze individuele fietsrace is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
  • ID-Cycling Cup. Een individuele fietsrace voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Open Doospelse Kampioenschappen. Deze fietsrace is voor teams van 3 tot 5 personen (Nieuw dit jaar! Voorheen 5 fietsers per team) zonder officiële wielerlicentie.
  • Fun Run. Een race voor teams met zelfgebouwd, ongemotoriseerde, voertuigen met minstens 3 wielen. De enige eis bij deze race is dat alle leden van het team op hetzelfde voertuig moeten zitten.
  • KNWU Criterium. Met deze race wordt de dag afgesloten. Het is een officiële KNWU wielerwedstrijd voor het hoogste amateurniveau.

Heb jij zin om eens aan een echte wielerwedstrijd deel te nemen, schrijf je dan snel in voor een van deze wedstrijden via inschrijven.tourdoospel.nl. Het fietsprogamma begint om 14.00 uur.

Op vrijdagavond wordt het wielerfestijn ‘fieëstelijk’ ingeluid met een vol programma. Na de opening van de bouwvak met de band Skyway Avenue, gaan DJ Diego en DIRTCAPS achter de draaitafels staan. De feestband Weekend Warriors sluit de avond knallend af. Op zaterdag luisteren Oze Hoempa ’s middags de races muzikaal 0p en Machiel Scholten en de band F.A.R.T. zijn op het Aerhtijspein te vinden. Na de prijsuitreiking zorgt de band Proost! ervoor dat we met z’n allen kunnen proosten op een geslaagde editie van EPO – Tour d’Oospel. The Deejays zorgen zowel vrijdag- als zaterdagavond voor muzikale afwisseling met de andere acts. Kortom, ook fieëst is gegarandeerd!

Kaarten voor de bouwvakopening en/of de feestavond vrijdagavond zijn verkrijgbaar bij Phicoop, Kapsalon Ans, Café De Prins (Ospel), Eetcafé De Kleine Winst (Nederweert), Pins & Pints en Café De Stuiterbal (Weert). Meer informatie vind je op de website www.tourdoospel.nl of volg hen via Facebook en Twitter.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie