Skip to content

HEB Markt trekt veel creatieve verkopers

Redactie
25 juni 2015 | 10:00

Advertentie

HEB markt WeertOp 28 juni zal de eerste HEB Markt plaats vinden in Weert. Van kunst tot design, van mode tot muziek en van kaas tot hamburger alles is er terug te vinden. Kortom: ’n Heerlijke Eerlijke Belevenis’ HEB Markt.

HEB Markt trekt veel creatieve verkopers

Het geheel nieuwe unieke concept zal voor het eerst plaats vinden op het Bassin en Werthaboulevard van Weert. Deze locatie is bewust gekozen, zodat bij slecht weer het evenement binnen plaats zou kunnen vinden in de Poort van Limburg. Aanstaande zondag zijn de voorspellingen zeer goed, dus zal het geheel buiten plaatsvinden. De HEB Markten gaan dus altijd door!

De organisatie is in de afgelopen maanden erg druk bezig geweest met het werven van verkopers en kan trots melden dat er ruim 30 ondernemers hun product(en) presenteren. “Niet iedereen kan zomaar meedoen als verkoper bij de HEB Markt. Na de inschrijving via de website wordt er zorgvuldig een selectie gemaakt en als het past binnen het concept wordt de deelnemer pas toegelaten en verder geïnformeerd”, aldus de organisatie.

Op de markt is een grote mix en diversiteit van producten te vinden en het geheel is voorzien van een professioneel muzikaal programma in de middag. The Hillbilly Moonshiners, R3wind Acoustic en Johan Veugelers zullen ervoor zorgen dat niemand deze markt vergeet en graag ook aanwezig is bij de eventuele volgende edities. Het doel is om een Heerlijke Eerlijke Beleven te creëren waarvoor de HEB Markt staat.

Alle ondernemers staan met een eigen tekst en foto vermeld op de website www.hebmarkt.nl. Ook de Facebookpagina is al zeer in trek en voorziet de bezoeker van al het laatste nieuws en informatie: www.facebook.com/hebmarkt

Handige informatie voor in de agenda:

Datum: 28 juni
Locatie: Bassin / Werthaboulevard te Weert
Tijd markt: 11.00 – 18.00 uur
Gratis Entree
Parkeren in de gehele binnenstad is gratis tijdens deze koopzondag van Weert!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie