Skip to content

Olav Heurkens trots op zijn team

Redactie
21 juni 2015 | 10:49

Advertentie

Auto Niroc Weert Olav HeurkensAuto Niroc met vestigingen in Weert en Roermond is één van de beste Nissan-dealers van Europa. Ze zijn door Managing Director van Nissan Nederland, Jordi Vila, onderscheiden met de Nissan Global Award. De onderscheiding is bestemd voor dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk en topservice aan Nissan-rijders.

Auto Niroc beste Nissan-dealer van Europa

Heel bijzonder en een geweldige eer“, reageert directeur Olav Heurkens. “We zijn “best of the best”, zoals blijkt uit de slogan bij de Nissan Global Award. Dat geeft ons hele team een gevoel van trots, temeer omdat we een bedrijf zijn met een sterke focus op het merk Nissan“.  De onderscheiding is zonder meer te danken aan de inzet van het hele team.

De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. Intensief klantgericht denken en doen en een hoge klanttevredenheid zijn aspecten die tot op de dag van vandaag in alle vestingen prioriteit nummer 1 zijn. In 2003 is het merk Nissan toegevoegd aan de Heurkens-Group met een dealerschap in Roermond onder de naam Auto Niroc. Sinds november 2010 opereert Auto Niroc met Nissan ook vanuit een vestiging in Weert. De twee bedrijven zorgen samen voor een optimale dekking op het gebied van Sales en After Sales voor Nissan. Olav Heurkens: “Door het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mobiliteit in de zakelijke en particuliere markt in Midden Limburg.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie