Skip to content

Thema avond Obstacle Running

Redactie
18 juni 2015 | 20:18

Advertentie

EORC-8572Op maandagavond 29 juni organiseert Stichting Elite Off-Road Challenge in de Business Club Weert een gratis themabijeenkomst over obstacle running. EORC is namelijk méér dan alleen de run op 30 augustus a.s.

Obstacle Running

De organisatie wil in aanloop daarnaartoe graag de nadruk leggen op een goede voorbereiding. Dit doet ze in de vorm van gratis bootcamps (waarover op een later tijdstip meer) en een interessante avondbijeenkomst met aandacht voor alles wat lopers op 30 augustus beter, sneller en soepeler kan maken. De avond is vooral gericht op deelnemers aan de run en zij die deelname heel serieus overwegen.

Tijdens de avond komen de volgende sprekers aan het woord:

Nando Liem, sportarts bij MediWeert. Hij is geen onbekende in de sportwereld, want naast amateursporters heeft hij ook nationale en internationale topsporters onder zijn hoede. Thema: voorkomen van blessures en de waarde van een goede voorbereiding.

Brechtje Huigevoort, fysiotherapeut, oncologisch fysiotherapeut en oedeemtherapeut bij LifeStyle health & prevention Weert. Zij geeft o.a. balans- en stabiliteitstraining, leefstijladvies en kinesiotaping. Thema: uitleg over het bewegingsapparaat.

Kim Peters, fysio- en manueel therapeute, werkzaam als manager bij het LoopCentrum in Horst. Thema: het belang van voet- en loopanalyse en het gebruik van de juiste equipment – sportschoenen en kleding.

De thema avond vindt plaats in de Business Club Weert, Odamolenstraat 15, 6002 BR Weert. De ontvangst is vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19:30 uur en duurt tot circa 22:00 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst vóór zaterdag 27 juni middels een mail met je contactgegevens naar: info@eorc.nl o.v.v. Aanmelding Thema Avond. Er is ruimte voor maximaal 120 geïnteresseerden, dus ben er snel bij.

Energy4All en Spieren voor Spieren kunnen rekenen op een financiële ondersteuning uit de opbrengst van de komende EORC op 30 augustus. Kijk ook op www.eorc.nl en www.facebook.com/EliteOffRoadChallenge.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie