Skip to content

Benefietavond met veiling voor Voedselbank Weert

Redactie
15 juni 2015 | 15:21

Advertentie

groepsfoto-met-coachesVier marketingstudenten van Gilde Opleidingen, verenigd in de Stichting Robin Hood, nodigen u uit voor een speciale benefietavond met veiling, op vrijdag 26 juni bij Perron 8 aan de Parallelweg in Weert. De volledige opbrengst gaat naar de Voedselbank in Weert.

Benefietavond met veiling voor Voedselbank Weert

Onder leiding van professionele bedrijfscoaches nemen Sacha Jagers, Mike Michiels, Kevin van Bolderen en Bjorn Peters deel aan het stageproject GO!Battle van Gilde Opleidingen. Hun speciaal hiervoor opgerichte Stichting Robin Hood probeert in tien weken tijd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank Weert. Tijdens de benefietavond worden vanaf 20.30 uur diverse producten en diensten geveild, waaronder een helikoptervlucht, slipcursus, een exclusieve tas, een Golden Gift-card en schilderijen, onder meer van de Weerter kunstenaar Ton Piepers. De benefietavond begint om 19.30 uur. Vanaf 20.30 uur gaan de eerste stukken onder de hamer.

Met het stageproject Go!Battle leert Gilde Opleidingen haar marketing- en communicatiestudenten in Weert waar het in het bedrijfsleven om draait. Lef tonen. Strak plannen. Afspraken nakomen. Verantwoord met geld omgaan. Tactische beslissingen nemen. De jongeren werken nauw met elkaar samen, leggen waardevolle verbindingen en ervaren hoe het voelt om iets belangeloos voor een ander te doen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie