Skip to content

Kindermiddag bij Buitencentrum De Pelen

Glendi
8 juni 2015 | 15:45

Advertentie

Buitencentrum de PelenOp zondag 14 juni is het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen ‘gereserveerd’ voor kinderen. Om 13.30 uur speelt en zingt de vrolijke kinderband Reintje & haar Voskes en om 15.00 uur vertoont Goochelaar Axel Bart zijn kunsten.

Buitencentrum De Pelen

Muziek en magie en dat allemaal tegen het prachtige groene decor van De Groote Peel. De middag begint met een spetterend optreden van Reintje en haar Voskes. Deze vrolijke kinderband uit Nederweert heeft al vaker in het Buitencentrum opgetreden en elke keer is het weer feest! Ze spelen en zingen nummers van onder andere Dirk Scheele, Kleintje Kaf, Cowboy Billy Boem, VOF de Kunst en Jeroen Schipper. Bij deze voorstellingen kun je bijna niet stil blijven zitten.

Vanaf 15.00 uur neemt Goochelaar Axel Bart je mee naar een magische wereld. Zijn show zit boordevol illusies en goochelarij en is zeker niet alleen geschikt voor jonge kijkers. Ook (groot)ouders zullen verbaasd en verrast zijn als ze het onmogelijke vlak voor hun neus zien gebeuren. Wie zelf trucjes wil leren moet zeker naar de show van Axel Bart komen!

Let op: Voor optredens op het Peelpodium wordt geen entree, maar een vrijwillige bijdrage gevraagd. Bij elke donatie krijg je bovendien een vrolijk stickervel met kabouters en/of dieren cadeau. Reserveren van een plekje hoeft niet, maar vol is vol, dus wees op tijd!

Voor of na de voorstelling kun je een wandeling maken in het Nationaal Park De Groote Peel. Bij het Buitencentrum starten drie, met gekleurde paaltjes uitgezette wandelingen van 2, 3 en 6 kilometer. Bij de balie van De Pelen zijn bovendien Doe- en Ontdekpaden te huur waarmee je de natuur op een speelse manier kunt ontdekken. Met een opdrachtenboekje en een tas vol materialen kun je op pad. Er zijn drie verschillende routes en voor elke leeftijdsgroep is er een passende tocht. Voor kleuters is er het Kabouterpad en voor kinderen vanaf zeven jaar zijn er de Boswachteracademie en de Billy Bel Doekoffer. Deelname aan deze tochten kost 5 euro per kind. Hiervoor krijg je de tocht, een koekje en sapje en een aantal leuke extra’s. Ouders hoeven niet te betalen. Het Buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospelijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00

Advertentie