Skip to content

Alles over kaartverkoop EPO-Tour d’Oospel

Redactie
6 juni 2015 | 13:18

Advertentie

Weekend Warriors OspelVanaf vandaag zijn er kaarten te koop voor de ‘fieestelijke’ vrijdagavond, 31 juli, van EPO – Tour d’Oospel. DJ Diego, Dirtcaps, The Deejays en de band Weekend Warriors zullen het muzikale programma van deze avond verzorgen. Niet alleen de kaartverkoop voor de vrijdagavond is gestart, ook zijn er kaarten te koop voor de speciale ‘Bouwvak Actie’ van EPO – Tour d’Oospel.

Alles over kaartverkoop EPO-Tour d’Oospel

Op 31 juli zal ‘de bouwvak’ voor veel mensen in Ospel en omstreken beginnen. Deze wordt vaak ingeluid met een (behoorlijke) borrel op het werk. Dit jaar is het ook mogelijk om als bedrijf (of gewoon als groep) voor €35,- p.p. deze bouwvakvakantie bij EPO – Tour d’Oospel te beginnen.

  • Vanaf 15.00 uur staat er in het EPO – paviljoen op het Aerhtijsplein in Ospel genoeg drank klaar. Ook zal er later op de middag een barbecue aawezig zijn en zal de band ‘Skyway Avenue’ voor muzikale opluistering zorgen. Drinken en eten is tijdens deze ‘Opening van de Bouwvak’ onbeperkt en duurt tot 20.00 uur. De deelnemers van deze opening hebben gratis entree voor het avondprogramma.
  • Vanaf 20.00 uur gaat het avondprogramma van start. DJ Diego, hét DJ talent van Ospel, zal deze feestelijke avond openen. Diego is op dit moment druk bezig met het volgen van lessen in het produceren van zijn eigen eerste electro house track. Dit doet hij bij DJ school Nederland in Gorinchem. Een geslaagde opening is dus gegarandeerd.
  • Na Diego, rond 21.30 uur, zullen DIRTCAPS de draaitafels overnemen. Het meest unieke en energieke DJ/MC trio van Nederland, bekend van de hit ‘Money on my mind’ staat op grote festivals en clubs in binnen- en buitenland. Denk aan Paaspop, Indian Summer Festival, Defqon.1 en Wish Outdoor, maar dus ook op EPO – Tour d’Oospel!
  • De ‘Weekend Warriors’ zullen de avond compleet maken. Deze energieke band heeft Paaspop, Paradiso en De Melkweg al eens plat gespeeld en belooft dat nu bij EPO – Tour d’Oospel te gaan doen. The Deejays zullen de gehele avond eventuele pauzes verzorgen én verzekeren ons een knallend einde.

De gehele maand juni heef EPO – Tour d’Oospel een speciale ‘early bird’ actie. De tickets voor de vrijdagavond zullen voor €7,50 verkrijgbaar zijn. In juli zijn de tickets ook nog in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10,- per stuk. Aan de deur kosten kaarten €12,50. De voorverkoop adressen voor zowel de bouwvak als het avondprogramma zijn Kapsalon Ans, Phicoop, Café De Prins (Ospel), De Kleine Winst (Nederweert) en De Stuiterbal (Weert).

Wil je met je bedrijf naar de opening van de bouwvak komen en zou je graag een factuur van ontvangen? Neem dan voor 24 juli contact op via info@tourdoospel.nl

Voor meer informatie kijk op onze website www.tourdoospel.nl of volg ons op Facebook en Twitter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie