Skip to content

Marco Frissen – Makelaar in Nederweert

Redactie
5 juni 2015 | 12:40

Advertentie

Marco Frissen Nederweert makelaarMarco Frissen is vanaf 1995 werkzaam in de makelaardij. Hij woont vanaf 1999 in Nederweert en is werkzaam geweest bij enkele grote makelaarskantoren in Midden-Limburg. “In 2007 ben ik voor me zelf begonnen met ‘Frissen woonadvies en taxaties o.g.’. Met de start van mijn eigen kantoor wilde ik terug naar de basis: kleinschaligheid, waardoor er meer tijd is voor persoonlijk contact.  Daar ontbreekt het helaas nog wel eens aan bij grotere kantoren,” aldus Macro.

Marco Frissen – Makelaar in Nederweert
“persoonlijk contact vind ik erg belangrijk”

De kernactiviteiten bestonden in zijn beginperiode voornamelijk uit het het taxeren van woningen en bedrijfspanden voor allerlei doeleinden en de bemiddeling bij het aankopen van woningen. De laatste jaren kreeg hij echter regelmatig het verzoek van opdrachtgevers in Nederweert e.o. om te begeleiden bij de verkoop van woningen. Een nieuwe uitdaging, echter geen onbekend terrein vanwege zijn jarenlange ervaring met de verkoop van woningen.

Om een woning optimaal te presenteren en onder de aandacht te brengen van kandidaat-kopers, beschikt Marco over diverse tools die door grotere makelaarskantoren ook gebruikt worden. “Echter als je mij inschakelt als ‘uw makelaar’ heb je het voordeel dat je slechts één aanspreekpunt hebt, die alle ins- en outs van je woning en persoonlijke situatie kent. En omdat ik hier woon en werk, weet ik tevens wat er speelt en leeft in jouw woonomgeving,” aldus Marco. Op deze wijze kan hij potentiële kandidaat-kopers voor jouw woning optimaal informeren en de verkoop van de woning bevorderen!  Bemiddeling bij verkoop van woningen behoort inmiddels dus ook tot zijn dienstenpakket en met succes, want er zijn reeds tientallen woningen door hem verkocht in Nederweert en omgeving.

Wil je je woning ook verkopen in Nederweert en ben je op zoek naar een betrokken, actieve en lokale makelaar? Bel dan Marco Frissen 0495 – 460 736. Hij maakt dan graag een afspraak met je voor een gratis verkoopadvies. Indien je reageert naar aanleiding van dit nieuwsbericht en je besluit om je woning via hem te laten verkopen, ontvangt je 10% korting op de verkoopcourtage.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie