Skip to content

Verloskundige Nederweert – Badia

Redactie
30 mei 2015 | 17:43

Advertentie

verloskundige nederweertElke geboorte is een feest. Het voelt alsof ik een VIP-kaartje krijg om erbij te mogen zijn.” Vanaf september 1990 is Badia El Haddad werkzaam als verloskundige in Nederweert (-Eind), Ospel, Leveroy, Heythuysen en Baexem. Sinds 12 jaar heeft ze haar eigen praktijk aan huis en werkt ze als solist waardoor het mogelijk is om een intensieve band met de ouders op te bouwen. Badia is gedreven en heeft passie voor haar vak. Ze heeft al veel baby’s, onder haar begeleiding, het levenslicht laten gezien.

Verloskundige Nederweert

De relatie tussen aanstaande ouders van welke afkomst dan ook en mij is gebaseerd op vertrouwen. Ik wind nergens doekjes om en probeer altijd transparant te zijn. We hebben allemaal met een navelstreng verbonden gezeten. We zijn allemaal uit een vader en moeder geboren, dus alle mensen zijn voor mij hetzelfde. Cultuurverschillen zijn ook geen barrière. Het doet er niet toe of iemand hier met een hoofddoek komt of in een minirok. Het gaat erom dat we elkaar proberen te begrijpen. Alle mensen kunnen van elkaar leren.

Als verloskundige biedt ze begeleiding en ondersteuning in de tijd rondom de geboorte van het kind. Je kunt je aanmelden bij de praktijk. Dit kan per telefoon op 0495-633920 of 06-23639280 of via de info@badia.nl. Voor meer informatie kun je kijken op www.badia.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Een geweldige vrouw. Op 04-02-2003 kregen wij haar bij de bevalling van onze eerste. Er was een babyboom in Weert blijkbaar waardoor wijlen Ingrid Hoogakker niet kon komen. Dit is nu 12 jaar geleden en heb haar daarna ook nooit meer gezien mede doordat wij verhuisd zijn. Ze heeft ons zeer goed geholpen. Alleen een mis communicatie (tja je eerste en je wilt van die pijn af haha) waardoor het net ff anders ging dan wat moest. Maar alles is goed gekomen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie