Skip to content

Kermis op ‘t Plein in Nederweert-Eind

Glendi
13 mei 2015 | 21:10

Advertentie

Kermis op 't Plein Nederweert-EindNa het daverende succes van vorig jaar krijgt ‘Kermis op ‘t Plein’ weer zijn vervolg in Nederweert-Eind tijdens de Pinksterdagen.

Naast de alom bekende attracties komen er dit jaar een aantal nieuwe attracties voor de jeugd. Voor de innerlijke mens wordt uiteraard ook weer goed gezorgd, naast de lekkernijen van Cafetaria d’Ind-j en de viskraam vind je op het plein een Churros kraam.

Kermis op ‘t Plein

Café zaal Bi-j Le-nie en Café ‘t Verschil (zaal van Nieuwenhoven) presenteren in samenwerking met Cafetaria d’Ind-j voor alle gasten een fantastisch programma. Op zaterdagavond 23 mei vanaf 20.00 uur trapt de coverband Da Vinci af. Of het nu gaat om Engelstalige nummers, het Nederlandstalige lied, feestmuziek of stevige Rock, Da Vinci is van alle markten thuis en kiest haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid.

Zondagmiddag 24 mei is er vanaf 15.00 uur een wisselprogramma met de Deejays en Chewy and the Locals. Met hun veelzijdige repertoire is elk optreden een herleving van ‘gouwe ouwe’ platen. Muziek van toen door de jeugd van nu. Op maandagavond 25 mei vanaf 20.00 uur is het swingen want dan speelt Anderkovver. Deze band heeft hét vermogen om een avond volledig naar zich toe te trekken en uiteindelijk elke zaal plat te krijgen.

Alle reden om deze data’s alvast te noteren in je agenda!

Kermis Nederweert-Eind

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie