Skip to content

Toneelvereniging De Krottepoffers zoekt versterking

Glendi
8 mei 2015 | 8:23

Advertentie

toneelvereniging NederweertToneelvereniging de Krottepoffers uit Nederweert is een actieve vereniging die zich bezig houdt met toneel voor jong en oud. Hun voorstellingen worden opgevoerd in gemeenschapshuis de Pinnenhof. In de opgevoerde toneelstukken neemt humor een belangrijke plaats in. De club heeft een groot aantal spelende leden en is self-supporting op het gebied van decor, licht, geluid, kleding en grime.

De Krottepoffers

De vereniging is nu op zoek naar mensen die tijd en motivatie hebben om hun decor- of kledingploeg te versterken.

Voor de decorploeg heb je geen ervaring nodig. Kun je zagen, timmeren, koffiezetten, schilderen, etc.? Dan zijn zij zeer bereid om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. De ploeg klust voornamelijk op de zaterdag en op de maandagavond. Vind je het leuk om te klussen? En heb jij misschien een creatief oog voor decorbouw? Neem dan contact op met hoofd van de decorploeg Jack Peeters. Mail: j.peeters25@chello.nl of tel.: 06 – 51 13 59 18.

Voor de kledingploeg zoeken ze mensen die ervaring hebben in het bewerken en maken van kleding. Je helpt en ondersteunt Maria van der Kruys bij het bedenken en maken van mooie en passende kleren voor stukken van De Krottepoffers. Heb jij je altijd al graag beziggehouden met mode, van vroeger tot nu, en ben jij handig met kleren? Neem dan contact op met Maria van der Kruys. Mail: mariavanderkruys@gmail.com, of tel.: 0495 – 625 917.

Aanmelden betekent wel dat je lid wordt van Toneelvereniging De Krottepoffers. Laat dat je niet afschrikken, want je komt immers terecht bij een gezellige en warme club mensen. Je hebt voortaan gratis toegang tot hun voorstellingen, bent van harte welkom op hun feestavonden en wordt zo nu en dan ‘uitbetaald’ met een rondje van de club aan de bar! Voor meer informatie over de vereniging: zie onze website www.krottepoffers.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie