Skip to content

Brunch en op de foto met moederdag

Redactie
8 mei 2015 | 14:59

Advertentie

familie Siem fotoNa het succes van de Paasbrunch ontvangen ze op zondag 10 mei Bi-j Siem tussen 12.00 en 15.00 uur met open armen alle moeders om ‘saame’ met het hele gezin te genieten van een brunchbuffet. Ze beginnen met een uitgebreid koud buffet met vers gebakken broodjes met beleg en diverse huisgemaakte salades. Op een apart buffet serveren ze de allemansvriend, tomatensoep en natuurlijk ook de seizoentopper, asperge soep. Het warme buffet bestaat uit diverse warme vlees- en vis gerechten, aangevuld met bijbehorende garnituur.

Aan de kinderen hebben ze uiteraard ook gedacht. Naast de bekende frietjes met snacks zal chef Ron ook de kinderen verrassen. Op het vierde buffet presenteren ze de nieuwe terrashit, fresh lemonades. Verrassend lekker en ook nog eens super gezond met 0% calorieën. Wanneer iedereen volop heeft genoten van de diverse buffetten, serveren ze als afsluiting een verrassingsdessert van de chef en voor de kinderen een heerlijke kinderijsje op basis van Florence topijs!

Gezinsfoto

Als extraatje maken ze van elk gezin in de sfeervolle zithoek Bi-j Siem een mooie gezinsfoto. Deze foto voor de moeders is als dank, dat ze ‘saame’ met hun gezinnen Bi-j Siem te gast waren. Moederdagbrunch 2015 is Bi-j Siem voor iedereen een feest. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar vol=vol.

Reserveren kan via tel. 0495 622 001 of via www.bi-jsiem.nl. Voor volwassen bedraagt de prijs voor het uitgebreide buffet € 24,50 p.p., kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is de prijs € 12,50, met als extraatje een mooie gezinsfoto, dus…

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie