Skip to content

Festeynder Plein steunt Team DVM met Alpe d’Huzes

Glendi
5 mei 2015 | 14:13

Advertentie

Team Dik veur mekaarHet is inmiddels traditie dat tijdens het Festeynder Plein extra aandacht wordt gevraagd voor een goed doel. Dit jaar  is dit Team Dik Veur Mekaar (DVM) en wordt de opbrengst van de jaarlijkse goede doelenloterij geschonken aan dit team dat op 4 juni meedoet aan de Alpe d’HuZes. Het streven is om de Alpe d’Huez 4 keer te beklimmen en daarmee 10.000 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF en komen voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen. Vanaf 1 mei zijn de loten te koop (2 euro per stuk).

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Team Dik veur mekaar logo
Team DVM
Team DVM is ontstaan vanuit een hechte vriendengroep waarvan de meesten elkaar al kennen sinds de peuterspeelzaal. Zoals velen heeft ook deze vriendengroep de ziekte kanker van dichtbij meegemaakt. In januari 2005 kreeg Mario Gielen (teamcaptain DVM) te horen dat hij moest gaan vechten tegen de ziekte van Hodgkin. Na 6 maanden van chemokuren en bestralingen kwam eindelijk het verlossende woord dat Mario kankervrij was. Tijd om te gaan genieten. Helaas werd hij een jaar later opnieuw geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Nu dan wel in een andere vorm, leiomyosarcoom, maar weer bestralingen en spanningen. Nu 10 jaar later is het tijd om dit allemaal een plek te geven en heeft de vriendengroep besloten om een punt te zetten achter deze periode en het goede doel hierbij een handje te helpen. Het fietsteam bestaat uit 4 personen, ondersteund door een grote groep organisatie en stimulans. De Festeynder Plein organisatie steunt hen daarbij met de opbrengst van de goede doelen loterij.

Contactgegevens:
http://www.teamdvm.nl
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-dvm

Hoofdprijs van de loterij is een weekend Volvo V40 rijden (incl. 2 lunchbonnen van De Leidhinde), welke geschonken wordt door Volvo Rutten. Daarnaast zijn er nog diverse andere mooie prijzen te winnen zoals een iPad.

De trekking vindt plaats op zaterdag 8 augustus tijdens de zesde editie van Festeynder Plein.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie