Skip to content

Nationale Molendagen op de Korenbloem

Glendi
1 mei 2015 | 10:33

Advertentie

Korenbloem OspelTijdens de nationale molendagen op zaterdag 9 en zondag 10 mei kun je een kijkje nemen in molens die Nederland rijk is. Ook molen ‘de Korenbloem’ in Ospel opent dat weekend haar deuren.

de Korenbloem

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn de molenaars aanwezig en geven ze je een rondleiding tot in de kap. Samen met de bezoekers zullen de zeilen worden voorhangen. Tijdens de rondleiding wordt er in details gesproken over de molenstenen en de nieuwe builmachine die nodig is om het volkorenmeel uit te zeven tot mooie bloem.

Onder in de molen is het gezellig ingericht voor bezoekers die zin hebben in koffie en vlaai na de rondleiding. Groepen kunnen ook op afspraak de molen te bezoeken, bijvoorbeeld groepen die een verjaardag vieren maar ook met moederdag kan de molen worden bezichtigd. Bespreek het tijdens je bezoek aan de molen. Voor de kleintjes zijn er gratis windmolentjes, maar hiervoor geldt op = op. Voor meer informatie gvwsfl@hotmail.com

De molenaars hopen je graag te kunnen begroeten!

 

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie