Skip to content

Optreden 21Boeket Blues Band bij De Pelen

Glendi
30 april 2015 | 19:05

Advertentie

21Boeket Blues BandOp zaterdag 9 mei start het Peelpodiumseizoen bij De Pelen met een optreden van de 21Boeket Blues Band. Burgemeester Henk Evers en zijn band geven die avond de aftrap voor een seizoen boordevol muziek door en voor de Streek bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Er zijn bijna wekelijks optredens, meestal op zondagmiddag, maar soms ook ‘s avonds. Het programma is zeer divers; van kinderband tot seniorenorkest, van folk tot pop, in het Limburgs plat of in het Engels, er is voor elk wat wils.

21Boeket Blues Band

De naam 21Boeket Blues Band verwijst naar de locatie van de eerste repetitieruimte van de band: Boeket 21 in Nederweert. De band werd opgericht in 2003 en sindsdien maakten tal van bekende en minder bekende muzikanten deel uit van deze band. The 21Boeket Blues Band staat voor onversneden blues, instinctieve improvisatie, eerlijke emotie, swing en herkenning. Vorig jaar speelden ze al de sterren van de Peelhemel en nu zijn ze de opening act op zaterdag 9 mei. Het optreden begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.30 uur duren. Wees erbij, want dit wordt vast en zeker een swingende avond in de prachtige natuur van De Groote Peel!

Kees van Hooff & Jos Leijen

Kees van HooffOp zondag 10 mei is er een optreden van Kees van Hooff & Jos Leijen op het Peelpodium. Zanger en gitarist Kees van Hooff heeft tien jaar lang in verschillende clubs aan de Côte d’Azur opgetreden. Sinds een paar jaar woont hij weer in Weert en treedt hij regelmatig op in de omgeving. Hij speelt en zingt nummers van de singer/songwriters uit de sixties. Veel country, ballads en meerstemmige songs van o.a. Simon & Garfunkel, the Everly Brother en Jim Reeves. Hij wordt begeleid door zijn vaste duo partner Jos Leijen, die behalve gitaar ook virtuoos de harmonica speelt. Daarnaast zingt Marion Gerits ook een aantal songs mee. Er zijn twee optredens: om 13.30 en 15.00 uur.

De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk en vol = vol, dus wees op tijd! Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium. Het Buitencentrum De Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor een compleet overzicht van het Activiteiten- en het Peelpodiumprogramma kijk op: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie