Skip to content

Jaimie en Alexander zijn de zonne-energie specialisten

Redactie
30 april 2015 | 16:21

Advertentie

XperalXperal is de zonne-energie specialist voor Nederweert, de regio en inmiddels heel Nederland. De gebroeders Louwers staan met hun bedrijf aan de Heerweg in Nederweert voor kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling.

Xperal

zonne-energie zonnepaneelXperal uit Nederweert heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in zonne-energie. Dit heeft geresulteerd in een enorme toename van verkochte panelen en installaties. In het eerste kwartaal van 2015 hebben ze ruim 20.000 panelen verkocht aan diverse ondernemers uit o.a. Nederweert, Leveroy, Meerlo, Weert Heythuysen en Ysselstein.

Zowel zakelijk, agrarisch als particulier behoort tot ons werkgebied“, aldus Jamie.

Xperal heeft nu het grootste zonne-energieproject van Nederland in de wacht gesleept. Ze gaan in Waardenburg een project van 2.200.000 WP ofwel een project met bijna 8.000 panelen realiseren. “We zijn super trots op deze opdracht. Al onze energie, passie, tijd en doorzettingsvermogen laat zien dat we op de goede weg zitten qua installatie, service, onderhoud en aftersales” aldus Alexander.

Jaimie en Alexander willen met Xperal vertrouwen uitstralen. Ze hebben jarenlange ervaring en leveren installaties in heel Nederland. Heb je interesse in zonne-energie. Particulier of zakelijk, neem contact op met Jamie Louwers via jaimie@xperal.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie