Skip to content

Jan Hoeben clubheld van de amateursport Nederweert

Redactie
28 april 2015 | 9:13

Advertentie

clubheld adJan Hoeben van Reddingsbrigade Nederweert is clubheld van Nederweert en blijft daarmee Niek Creemers met 4 stemmen voor.

Jan Hoeben clubheld van de amateursport

AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing ‘Clubhelden van de Amateursport‘. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Provinciaal eindigt Jan (183 stemmen) op de tweede plaats en Niek Creemers (179) op een derde plaats. Alleen de winnaar van elke provincie maakt op 8 mei kans op een hoofdprijs van € 25.000.

Advertentie

1 Reactie

  1. Jan van harte gefeliciteerd met het bereikte resultaat. Dit geeft aan dat uw werkzaamheden en inzet binnen de Reddingsbrigade Nederweert, en elders, goed bekend zijn en enorm gewaardeerd worden in onze regionale omgeving. Jammer dat u net niet de eerste plaats heeft kunnen behalen binnen de provincie Limburg maar zoals u weet: het meedoen was al een uitdaging op zich en reflecteerd ook aan de sportieve houding die we van u gewend zijn. Hopelijk mogen we toch nog lang op de bekende wijze blijven samenwerking tijdens wedstrijden zwemmend redden, als examinator en natuurlijk ook als leercoach en praktijkbegeleider.

    Proficiat en alle goeds voor de toekomst.

    Wim Smeets (ReddingsBrigade Weert.)


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie