Skip to content

Maudi en Zoë naar de finale NK Turnen

Redactie
27 april 2015 | 21:01

Advertentie

Turnen nederweertMaudi Op den Buijsch en Zoë Thielens hebben zondag een finale plek behaald voor het Nederlands Kampioenschap Turnen 3e divisie. Tijdens de halve finale in Amsterdam konden de beste zeven per categorie zich plaatsen voor de landelijke finale. Vier turnsters van GV Wilskracht hadden zich hier via voorwedstrijden voor geplaatst.

Maudi en Zoë naar de finale NK turnen

Maudi Op den Buijsch en Zoë Thielens kwamen uit in de 3e wedstrijdronde in resp jeugd N4 en jeugd 3. Beide dametjes turnden een geweldige wedstrijd met goed resultaat. Zoë werd met afstand 1e en Maudi eindigde op een super 2e plaats. Zij kregen de medaille omgehangen door turntoppers Vera van Pol en Noël van Klaveren. Ook plaatste Zoë zich voor de toestelfinale burg, balk en vloer. Maudi behaalde de toestelfinale op de brug en werd reserve op vloer.

Turnsters nederweertDaarna was het in de 5e wedstrijdronde de beurt aan senior 3e divisie Janou Soers en Shayenne Geuns. Janou werd nipt 1e en Shayenne 9e en daarmee reserve turnsters voor het Nederlands Kampioenschap. Janou wist zich ook nog te plaatsen voor toestelfinale sprong en staat reserve op balk.

Het Nederlands Kampioenschap wordt gehouden in Leek op 30 en 31 mei met vier turnsters en minimaal 5 toestelfinales van GV Wilskracht uit Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie