Skip to content

Inschrijvingen EPO – Tour d’Oospel weer geopend

Redactie
24 april 2015 | 15:24

Advertentie

Tour-DOospel-2014-030Met nog minder dan een halfjaar te gaan, is EPO – Tour d’Oospel weer ontzettend actief. Op social media (Facebook en Twitter) laten zij genoeg van zich horen en wordt het wielervirus in Ospel en omstreken weer aangewakkerd.

Inschrijvingen EPO – Tour d’Oospel

Via de link inschrijven.tourdoospel.nl kun je je nu alvast inschrijven voor de verschillende onderdelen van EPO – Tour d’Oospel. De races worden dit jaar gehouden op zaterdag 1 augustus. Het fietsprogamma begint om 14.30 uur en kent de volgende onderdelen:

  • Rabo Dikke Banden Race. Deze individuele fietsrace is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
  • ID-Cycling Cup. Een individuele fietsrace voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Open Doospelse Kampioenschappen. Deze fietsrace is voor teams van 3 tot 5 personen (Nieuw dit jaar! Voorheen 5 fietsers per team) zonder officiële wielerlicentie.
  • Fun Run. Een race voor teams met zelfgebouwd, ongemotoriseerde, voertuigen met minstens 3 wielen. De enige eis bij deze race is dat alle leden van het team op hetzelfde voertuig moeten zitten.
  • KNWU Criterium. Met deze race wordt de dag afgesloten. Het is een officiële KNWU wielerwedstrijd voor het hoogste amateurniveau.

Tijdens de ritten was het de afgelopen jaren enorm gezellig in de straten van Ospel. Onder andere blaaskapel ‘Oze Hoempa’ zal ook dit jaar zorgen voor een muzikale opluistering tijdens de races. Op het Aerthijsplein is gedurende de dag ook genoeg te beleven en tegen het einde van de middag laat ook F.A.R.T weer van zich horen. ’s Avonds gaat het wielerfeest vrolijk voortgezet in het EPO Paviljoen met The Deejays en de partyband Proost. Samen zullen zij deze editie knallend afsluiten.

Feestelijke opening bouwvak
EPO – Tour d’Oospel vindt ieder jaar plaats in het eerste weekend van augustus en zal dit jaar op vrijdag 31 juli extra vroeg van start gaan wegens de start van de bouwvak. Iedereen die na het werk mee wil vieren, kan om 15.00 terecht op het Aerthijsplein. Hier wordt begonnen met een all-in feestje, dat betekent: BBQ, drinken, live-muziek en andere activiteiten, allemaal in ‘American Style’. Vanaf 20.00 zal vervolgens de feestelijke opening van EPO – Tour d’Oospel doorgaan in het EPO Paviljoen. Onder andere ‘De Weekend Warriors’ en ‘The Deejays’ uit Nederweert-Eind zorgen dit jaar weer voor een onvergetelijke avond. Welke, inmiddels wereldberoemde, DJ’s hier nog naast komen te staan, wordt binnenkort bekend gemaakt. Kijk op onze Facebookpagina voor de laatste updates.

Mocht je graag nog meer informatie willen over het programma en de fietsonderdelen van EPO – Tour d’Oospel, kijk dan even op www.tourdoospel.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie