Skip to content

Inloopavond nieuwbouwproject Thuis in Weert bij René Dwars

Redactie
22 april 2015 | 16:39

Advertentie

Thuis in WeertOp donderdag 23 april vindt de inloopavond voor het nieuwbouwproject Thuis in Weert plaats. Tijdens deze avond is informatie over het project te verkrijgen en kan men zich inschrijven voor een van de woningen. Het merendeel van de woningen valt binnen de startersregeling van de gemeente Weert. Er is daarom al veel interesse voor het project.

Het project
Thuis in Weert bestaat uit achttien ruime eengezinswoningen aan de Sutjensstraat en de Victor de Stuerstraat in de wijk Keent. De woningen worden uitgevoerd in de Oudhollandse architectuurstijl uit de BAM Wooncollectie. In de directe omgeving zijn alle basisvoorzieningen aanwezig. Het project grenst namelijk direct aan een winkelstraat en in het gebouw er tegenover bevinden zich een peuterspeelzaal, basisonderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Hierdoor zijn de woningen uitstekend geschikt voor gezinnen.

Eigen thuis creëren
Kopers kunnen hun huis woonklaar laten opleveren, met veel uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Met de unieke mogelijkheden van Thuis in Weert is naast de standaard indeling, het huis in te delen in een Leefwijze die bij de bewoner past. Per verdieping kan een Leefwijze worden gekozen, met ieder hun eigen variaties. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor één van de Woonsferen. Hierdoor creëert de koper de ideale woning die past bij zijn woonwensen.

Meer informatie

Iedereen is welkom op de inloopavond welke plaats vindt op donderdag 23 april tussen 19.00 en 20.00 uur op het kantoor van René Dwars makelaardij. De mensen van BAM Woningbouw en René Dwars makelaardij staan klaar om vragen over het project te beantwoorden. Tijdens de inloopavond is het mogelijk financieel advies te krijgen of meer informatie over de starterslening. 
Ook staat informatie over het project en de woningen op de website www.ditismijnthuis.nl/thuisinweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie