Skip to content

WellColl Groep neemt ABS Midden Limburg over

Redactie
14 april 2015 | 11:31

Advertentie

autos_abs-midden-limburg_weert_62060WellColl Groep, met ABS Autoherstel bedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard, heeft branchegenoot ABS Midden-Limburg in Weert overgenomen. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam ABS WellColl Weert. Met deze overname breidt WellColl Groep haar werkgebied naar Midden-Limburg uit.

WellColl Groep neemt ABS Midden Limburg over

Edwin Dirks, Vestigingsverantwoordelijke: “In de huidige markt is het steeds moeilijker om als zelfstandig opererend bedrijf renderend te zijn. Door de synergievoordelen die nu behaald worden en een verandering in de kostenstructuur is de toekomst van het bedrijf zeker gesteld. Als grootste speler op het gebied van autoschadeherstel in de regio Weert breiden wij ook nog eens ons dienstenpakket verder uit. Binnen WellColl Groep verrichten we namelijk meer dan alleen autoschadeherstel.

Fred Collé, Algemeen Directeur van WellColl: “D​e overname van ABS Midden Limburg past in onze strategie die gericht is op het creëren van schaal- en synergievoordelen binnen autoschadeherstel en het uitbreiden van het werkgebied voor onze B2B-tak. We kunnen ons nu nog beter profileren als sterke regionale mobiliteitspartner. Edwin Dirks, de huidige Directeur, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke. Dat is essentieel voor ons toekomstig succes.

WellColl Groep​heeft ABS-vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard en Weert. Sinds 1952 is WellColl uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Zuid- en Midden-Limburg die specialist is in diverse mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en -vervanging, caravan- en camperservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, TomTom Telematics, Fleetport poolbeheer, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur.

ABS Autoherstel ​is met 89 vestigingen één van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Het herstellen van autoschade is de kern van de activiteiten. Doel is de automobilist volledig te ontzorgen door allerlei diensten en producten onder één dak aan te bieden. Zo kan men bij ABS Autoherstel bijvoorbeeld ook terecht voor banden, glasherstel en bij caravan- en camperschade.

Advertentie

1 Reactie

  1. De kleine eten de grote. Zo is het altijd geweest en zal altijd zo blijven


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie