Skip to content

Team Dik veur mekaar (DVM) beneFIETSavond

Redactie
9 april 2015 | 13:24

Advertentie

Team Dik veur mekaarZoals velen heeft de vriendengroep van Team Dik veur Mekaar de ziekte Kanker van dichtbij meegemaakt. In januari 2005 kreeg de Teamcaptain Mario Gielen te horen dat hij moest gaan vechten tegen de ziekte Hodgkin. Na 6 maanden van chemokuren en bestralingen kwam daar eindelijk het verlossende woord dat hij weer kankervrij was. Tijd om te gaan genieten. Helaas werd hij een jaar later opnieuw geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Nu dan wel in een andere vorm, leiomyosarcoom, maar weer bestralingen en spanningen.

Team Dik veur mekaar (DVM) beneFIETSavond

Team Dik veur mekaar logoNu 10 jaar later is het tijd om dit allemaal een plek te geven en heeft de vriendengroep besloten voor zichzelf een punt te zetten achter deze periode en het goede doel hierbij een handje te gaan helpen. Ze streven ernaar om € 10.000 bij elkaar te krijgen voor KWF.

Het fietsteam bestond initiëel uit 5 personen, maar is helaas gereduceerd tot 4 fietsers in verband met een blijvende blessure van een van de deelnemers. Ondersteund door een grote groep organisatie en stimulans maken ze deze periode tot een feest! Samen willen ze nog jaren met elkaar van hun vriendschap kunnen genieten en strijden met lief en leed.

18 april hebben houden ze een benefietavond bij Café zaal Bi-j Le-Nie in Nederweert-Eind. Er is gekozen voor een mix van live muziek gecombineerd met diverse DJ’s, de line up: Kick off met Anderkovver, The Oaken Towels, Skyline, DJ Joos Wolters, DJ Robin Rox, DJ Bazz en The Deejays.

De kaarten zijn te koop voor maar € 5,- aan de deur of bij een van de voorverkoopadressen: Café zaal B-ij Lenie, Café de Prins, Pins & Pints bowling, Café Jonas.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie