Skip to content

Trekkertrek Leende 2015

Redactie
4 april 2015 | 17:00

Advertentie

Trekkertrek Leende 2015Het weekend van 24, 25 en 26 april 2015 staat weer in het teken van Trekkertrek Leende. Een evenement wat jaarlijks georganiseerd wordt door het AJK Kring Eindhoven zuid. Deze editie belooft grootser dan ooit te worden. Trekkertrek Leende is een evenement voor jong en oud, en wordt gehouden aan de Ulkendonken in Maarheeze, de ingang van het terrein ligt aan d’Aasdonken.

Trekkertrek Leende 2015

Bijna ieder jaar rond het laatste weekend van april vind Trekkertrek Leende plaats. Inmiddels staat de 25ste editie voor de deur en zijn de voorbereidingen weer in volle gang. Oorspronkelijk is het begonnen als een klein agrarisch feestje in Leende, waarbij ook de naam Trekkertrek Leende is ontstaan. Echter is het feestje in de loop van de jaren flink gegroeid, waardoor het al verschillende locaties heeft gekend. Sinds enkele jaren vindt het evenement plaats in de gemeente Cranendonck, maar is de naam Trekkertrek Leende altijd in ere gehouden.

trekkertrek foto 2 trekkertrek foto 3

Omdat in 2015 de 25ste editie Trekkertrek Leende plaatsvindt zal het een driedaags evenement worden. Op vrijdagavond 24 april wordt vanaf 20:00 uur een openbaar tentfeest georganiseerd waarbij de muzikale omlijsting zal worden verzorgd door partyband Canvas en dj Erik-Jan de sterke. De entree op deze avond is gratis! Alle belangstellende zijn van harte welkom, toegang vanaf 16 jaar.

Op zaterdagavond 25 april zal vanaf 19:00 truckspektakel te zien zijn op twee verlichte wedstrijdbanen. Het voltallige VTN truckpulling klassement met ongeveer 30 deelnemers zal strijden voor de punten in competitievorm. Na de finalerun zal omstreeks 22:30 uur het feest losbarsten in de feesttent, wederom met muzikale omlijsting van dj Erik-Jan de sterke. Op deze avond bedraagt de entree € 5 per persoon, tot 12 jaar is de entree gratis.

Zondag 26 april begint de trekkertrekwedstrijd om 9:00 uur. Op deze dag zullen 120 deelnemers op twee wedstrijdbanen, met landbouw- en boerensporttractoren in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Beide sleepwagens brengen op zondag ook de eigen competitietractoren mee. De Hypropullers komen met ongeveer 35 deelnemers in de mega- en agrisport naar Leende, en de powerbreakercompetitie komt met 15 deelnemers spektakel verzorgen. Tussendoor zullen nog enkele demo’s worden vertoond. De entree op zondag bedraagt € 5 per persoon, tot 12 jaar is de entree gratis.

Voor meer info zie www.trekkertrekleende.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie