Skip to content

Keramische tegels voor buitenshuis

Redactie
3 april 2015 | 16:01

Advertentie

wijen tegels nederweertSinds ruim 14 jaar verkoopt Wijen Tegels, Natuursteen en Hout haar voornamelijk keramische tegels aan de Pannenweg 100 te Nederweert. Hiervoor is er een ruime showroom ingericht waar de klanten hun keuze kunnen maken. Toch heeft eigenaar Ruud Wijen besloten het grote assortiment uit te breiden. Behalve keramische tegels voor binnenshuis leveren we sinds 2 jaar ook keramische tegels voor buitenshuis, aldus Ruud Wijen. “De trend op tuingebied zet zich de laatste jaren voort en daar horen keramische tegels bij”.

Keramische tegels voor buitenshuis

Aan de voorzijde van het bedrijfspand zijn diverse opstellingen geplaatst waar allerhande soorten en maten keramische tegels zijn te bewonderen. “De klanten kunnen hier een indruk krijgen hoe hun terras er uit komt zien”, verduidelijkt Ruud Wijen. Keramische tegels hebben vele voordelen ten opzichte van natuursteen of natuurlijke stenen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en verkleuren nagenoeg niet. Verder gaan keramische tegels veel langer mee. Je koopt als het ware een terras voor het leven. Daarnaast zijn keramische tegels kras en vlekvrij. “Met onze keramische tegels van 2cm dik kan men een strak en modern terras creëren. Indien men een voorkeur heeft voor de sfeer van hout dan komen onze houtlooktegels zeker in aanmerking”, aldus Ruud Wijen. Verder heeft men met keramische tegels de mogelijkheid het terras het verlengde van de woonkamer te laten zijn. Zeker in de komende maanden, wanneer het buiten zijn in de tuin, er weer aan komt, zorgt een dergelijk terras voor een upgrade van uw tuin.

easter-vector01Voor al onze tegels is kwaliteit zeer belangrijk, ook voor de tegels voor buiten. “Wij importeren het merendeel van onze tegels rechtstreeks uit Italië, Spanje en Duitsland. Hierdoor kunnen we zeer scherp prijzen”, zegt Ruud Wijen. Indien men kiest voor tegels bij Wijen, dan kiest men voor het totale pakket; leveren en aanbrengen. Met ongeveer 24 eigen tegelzetters worden elke dag weer honderden meters tegels aangebracht. Ook de tegels voor het terras in de tuin worden vakkundig gelegd. Een goede ondervloer is hier van groot belang, zodat de tegels alle weersomstandigheden met gemak kunnen weerstaan. Op deze manier kan men daadwerkelijk een levenlang genieten van een mooi terras.

Al met al is het dus zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze showroom inclusief onze keramische tegels voor buiten. Onze verkopers staan u graag te woord en zullen met u alle ins en outs van tegelwerk bespreken onder het genot van een kop koffie.

U bent ook op 2de paasdag welkom in onze showroom. Wij zijn dan geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie