Skip to content

Visie De Bengele Toekomstvast

Redactie
1 april 2015 | 19:03

Advertentie

De bengele toekomstvastDe samenwerkende partijen op de Bengele hebben de afgelopen tijd hard gewerkt. Middels vele brainstormsessies en inventarisaties hebben zij de kansen en potenties voor de sportieve ontmoetingsplaats geschetst in een concept visiedocument. De Bengele moet toegankelijk worden voor jong en oud en wordt een ontmoetingsplaats waar mensen zowel op sport, bewegen, cultuur als op sociaal gebied elkaar kunnen treffen.

De partijen willen deze visie delen met partijen die nu of in de toekomst gebruik (gaan) maken van De Bengele. Ze zijn benieuwd naar de mening op het concept document. Daarom nodigen ze iedereen donderdag 23 april om 19.30 uur uit in sportcentrum De Bengele.

Bengele Beweegt NederweertNamens de samenwerkende organisaties zal een toelichting gegeven worden op de aanleiding en de stand van zaken en enkele resultaten, waarna ze met elkaar aan de slag gaan en graag geprikkeld worden door jullie ideeën! Meer informatie vind je op www.bengelebeweegt.nl.

Wil je deelnemen geef je dan op voor 19 april via m.vander.weerden@vorkmeer.nl.

Namens de samenwerkende organisaties: Badmintonclub Veredot, Basisschool De Bongerd, Dynamic Tennis 1999, Gemeente Nederweert, Gymnastiekvereniging Wilskracht, MEOS handbal, JOP the box, Basketbalvereniging Jumping Giants, Kinderopvang Humanitas, Tennisvereniging NTC’72, Voetbalvereniging Merefeldia, Schutterij Sint Antonius, Zaalvoetbalvereniging ’t Brökske en Volleybalclub Fortutas.

Advertentie

1 Reactie

  1. Heel veel succes gewenst met deze geweldige uitdaging.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie