Site pictogram Nederweert24

Ron Kums wordt nieuwe vorst VV De Pinmaekers

Ron Kums Pinmaekers NederweertNa 6 jaar heeft Vorst Jack van Bilsen (61 jaar) van VV de Pinmaekers uit Nederweert besloten een stapje terug te doen en zijn vorstschap over te dragen aan zijn opvolger Ron Kums.

Bij zijn installatie als vorst in 2009 heeft Jack aangegeven de functie een beperkt aantal jaren te vervullen. Jack is al 17 jaar verbonden aan de vereniging en de eerste 11 jaar heeft hij samen met zijn vrouw Toos de jeugd en dansmarietjes begeleid.
Vanaf 2009 heeft hij als vorst de vereniging op een geweldige manier geleid en wist hij samen met alle leden de vastelaovendj op een positieve manier uit te dragen. Naast vorst is Jack al geruime tijd bestuurslid en deze taak zal hij blijven vervullen.
Tevens zal Jack gaan fungeren als voorzitter van de jubileumcommisie die het 44 jarig jubileum in 2017/2018 gaat voorbereiden.

Nieuwe vorst Ron Kums

Ron Kums (45 jaar) is geen onbekende in de vastelaovundj wereld.
 Vanaf 1997 is Ron lid van vastelaovundj vereiniging De Pinmaekers uit Nederweert en 
sindsdien bekleedt hij diverse functies. 
Samen met zijn vrouw Danielle was Ron 11 jaar prinsebegeleider.
 Naast bestuurslid heeft Ron ook zitting in een aantal werkgroepen. Ron is getrouwd met Danielle en samen hebben zij 2 kinderen. In het dagelijks leven is Ron zelfstandig ondernemer van zijn eigen lijm en metselbedrijf.

De abdicatie en installatie
De abdicatie van vorst Jack en de installatie van vorst Ron zal plaatsvinden op vrijdag 13 november 2015 om 20.11 uur in De Pinnenhof gelegen aan de 
Kapelaniestraat 4 in Nederweert.

Mobiele versie afsluiten