Skip to content

Fresh Infused gaat internationaal

Redactie
27 maart 2015 | 15:31

Advertentie

FRESH INFUSED udo tilburgHet afgelopen jaar zijn alle dansers van Dansschool Fresh hard aan de weg aan het timmeren. Dit resulteert zich niet alleen in Nationale successen, alleen nu gaan de dansers ook naar het buitenland! Het HipHop 18+ wedstrijd team ‘Fresh Infused‘ plaatste zich afgelopen weekend voor de UDO Wereldkampioenschappen in Schotland. In augustus nemen ze het op tegen de wereldtop in Glasgow.

Fresh Infused

Fresh Infused is een nieuwe HipHop groep onder leiding van choreograaf Stephan Schmieder uit Heythuysen. Stephan stond met zijn groep uit Heythuysen (Kid Infusion) afgelopen seizoen in de finales van Holland’s Got Talent. Een jaar geleden begon Stephan met lesgeven bij Dansschool Fresh in Weert. De start was erg lastig, aangezien de nieuw geselecteerde groep binnen 3 maanden ‘wedstrijd-klaar’ moest zijn.

Gelukkig haalde de groep op alle landelijke UDO voorrondes verschillende prijzen. Ze werden één keer 4e, één keer 3e, één keer 2e en twee keer 1e in het afgelopen seizoen bij de wedstrijden in Druten(2x), Raamsdonkveer, Mill en Tilburg.  Hiermee haalden ze genoeg punten om deel te mogen nemen aan het Wereldkampioenschap in Glasgow, Schotland.
De dames Wendy Wildschut (Weert), Tessa van Kessel (Budel), Anouk Stienen (Nederweert), Kelly van der Voort (Ospel), Desteny Nagel (Weert), Maud Ketelaars (Nederweert), Daphne Heber (Ell) en nieuw lid Jaimy Scheepers (Nederweert) zullen de komende maanden alles op alles moeten zetten om in Glasgow te gaan presteren.

Advertentie

1 Reactie

  1. Oh wel jammer dat in de koptekst 1 persoon er uitgepikt word. Dit terwijl.ze nog geen wedstrijd heeft meegedanst. Vind dat de crew nu een beetje onder gesneeuwd word. Niet correct.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie