Skip to content

Vriendinnendag

Redactie
25 maart 2015 | 8:58

Advertentie

meiden-voetbal-merefeldiaDe voetbalverenigingen uit de gemeenten Weert en Nederweert organiseren samen met Punt Welzijn Weert, Sport Nederweert en de KNVB een Vriendinnendag. Deze dag vindt plaats op woensdag 15 april op sportpark Boshoven in Weert van 14.30 uur tot 17.00 uur, en is bedoeld voor meiden van alle basisscholen in de gemeenten Nederweert en Weert.

Vriendinnendag

Op de Vriendinnendag kunnen meisjes van de basisscholen uit de gemeenten Weert en Nederweert kennismaken met de voetbalsport. Meiden die zelf voetballen en op de basisschool zitten kunnen deelnemen aan deze dag. Het is de bedoeling dat deze voetballende meiden zoveel mogelijk vriendinnen meenemen naar deze dag. Zodat ook zij kunnen kennismaken met de voetbalsport.

VriendinnendagActiviteiten
De Vriendinnendag bestaat uit een aantal leuke voetbalactiviteiten die in circuitvorm worden aangeboden waarbij de meiden op een leerzame maar vooral leuke manier met de sport bezig zijn. Daarnaast zijn drie professionele speelsters van PSV/FC Eindhoven aanwezig. Zij delen handtekeningen uit en het is mogelijk om samen met deze heldinnen op de foto te gaan. De dag wordt afgesloten met het uitreiken van prijzen aan de persoon die de meeste punten heeft gescoord en er is een prijs voor het meisje dat de meeste vriendinnen mee neemt. Na afloop krijgen alle deelnemers een goodiebag met leuke voetbalspullen.

Organiserende partijen
De Vriendinnendag wordt georganiseerd door de voetbalverenigingen Brevendia, DESM, Eindse Boys, FC Oda, SV Leveroy, Merefeldia, RKSVO en SV Laar. Daarnaast zijn Punt Welzijn Weert, Sport Nederweert Vorkmeer en de KNVB betrokken bij de organisatie. De Vriendinnendag vindt plaats tijdens de landelijke Nationale Sportweek.

Aanmelden
Meiden die willen meedoen aan de Vriendinnendag kunnen zich vóór vrijdag 10 april via hun eigen voetbalclub aanmelden. Op de website van de eigen club is het e-mailadres te vinden.
Zit je niet bij een voetbalclub stuur dan een e-mail naar voetbal@puntwelzijn.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie