Skip to content

Laatste voorstelronde goede doelen collectebundeling

Glendi
20 maart 2015 | 14:22

Advertentie

collectebundeling NederweertDit jaar worden in de gemeente Nedeweert voor de vierde keer op rij de collectes van de goede doelen gebundeld. De collectes vinden plaats per kern. Voor welke goede doelen wordt ingezameld? Hieronder volgt de laatste voorstelronde.

Collectebundeling
gemeente Nederweert

KWF
Kanker raakt ons allemaal. Kanker bestrijden is kanker begrijpen.  Dankzij wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker alsmaar toe. Hierdoor: is steeds beter bekend hoe kanker ontstaat, kan kanker eerder worden opgespoord, zijn behandelingen effectiever, overleven meer mensen
Jouw steun brengt hen weer een stapje dichterbij de oplossing.

Maag Lever Darm Stichting
De Maag Lever Darm Stichting is een onafhankelijke stichting die al ruim 30 jaar werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Hun missie is om maag-, darm- en leverziekten te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. MLDS is facilitator van wetenschappelijk onderzoek, voorlichter en kennisbron. www.mlds.nl

Nierstichting
Een nierziekte kun je al van het begin van je leven treffen. Een belangrijke ambitie van de Nierstichting is het aantal transplantaties de komende jaren met 25% te verhogen. Zodat meer mensen in leven blijven en zij de vrijheid en energie hebben om ook écht te kunnen blijven leven.

Reumafonds
In Nederland hebben bijna 2 miljoen mensen een vorm van reuma. Het Reumafonds is er voor hen. Ze financieren wetenschappelijk reumaonderzoek, geven voorlichting en komen op voor de belangen van mensen met reuma. Het Reumafonds krijgt geen overheidssubsidie. De jaarlijkse collecte is goed voor ruim een kwart van onze inkomsten en dus onmisbaar in de strijd tegen reuma!

Vastenaktie
De opbrengst van de Vastenaktie 2015 gaat naar een project van pater Hans Smeets. Het betreft een bijdrage voor de huisvesting van de Broeders van de Armen die meehelpen in de sloppenwijken van de stad Mbale in Oeganda. Zij werken daar aan de verbetering van huisvesting, hulp op het gebied van gezondheid en hygiëne, werkgelegenheid en infrastructuur. Hiervoor is € 8.000,- nodig.

Wanneer komen de collectanten bij je langs?

Kern data
Budschop maandag 23 en dinsdag 24 maart
Leveroy maandag 23 t/m vrijdag 27 maart
Nederweert-Eind donderdag 26 maart
Ospel maandag 30 en dinsdag 31 maart
Nederweert maandag 30 maart t/m donderdag 2 april

Advertentie

2 Reacties

  1. Aan dat laatste doe ik niet mee dus vervalt alles helaas geef het wel via de bank.

    • Je kan aangeven welk doel welk bedrag krijgt, dus ook welk doel niets krijgt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie