Skip to content

Nederweert Leefbaar geeft stemadvies

Redactie
17 maart 2015 | 13:48

Advertentie

VerkiezingenStichting Leefbaar Buitengebied Nederweert ondergaat een naamsverandering en doet daarbij direct een stemadvies voor de komende verkiezingen. Naast als belangenbehartiger op te treden voor het buitengebied wil de stichting ook mensen uit de kernen bij hun doelgroep betrekken. Nederweert Leefbaar behoudt dezelfde doelstelling, maar met een grote doelgroep.

Stemadvies Nederweert Leefbaar

Nederweert Leefbaar roept alle niet stemmers en alle mensen die het niet eens zijn met de steeds maar groter wordende stallen en overlast door de vee-industrie in de gemeente Nederweert op om te gaan stemmen en wel op de Partij voor de Dieren. “Dit is de enigste partij die tegen uitbreiding is van het aantal dieren. Dit is de enige effectieve manier om de overlast terug te dringen. Ook al bent u het niet eens met de rest van hun verkiezingsprogramma, zie het dan als een proteststem en geef een signaal af aan onze gemeente en Provincie.

Advertentie

6 Reacties

    • Groenlinks zijn wel tegen kippenhokken en varkensstallen maar zij willen wel het landschap verpesten met totaal onrendabele windmolens zie hun plan om langs de snelwegen 1500 windmolens te willen bouwen

  1. Leefbaar Nederweert, ik ben het volkomen met jullie eens. Maar die van Maastricht kijken alleen maar in Zuid-Limburg rond en daar gaat het meeste geld naartoe. We hebben dus iemand uit de regio nodig om hier iets te kunnen regelen. Daarom zal ik John’s woorden nog eens herhalen.

    Hubert Mackus is een gedreven daadkrachtige moderne politicus. Een hele verademing tov de rest van dat ingeslapen zooitje zonder uitstraling in de lokale politiek. (Met name fractie JAN).
    Hij is zoals anderen ook aangeven altijd bereikbaar en ja hij is ambitieus, mag dat dan soms niet? Hij heeft zich 4 jaar ingezet voor Nederweert op provinciaal niveau en wil nu oogsten wat hij gezaaid heeft. Veel alternatieven uit Nederweert zijn er overigens niet (of men moet Renée Wernink en mia frenken-ras als serieuze alternatieven beschouwen, ik dacht van niet…) Go Hubert, mijn stem heb je!

    En van een politicus die ambitieus is kan Nederweert in de toekomst zeker profiteren. Mackus is iemand die zijn roots zeker niet zal vergeten. De meeste politicus zien we NOOIT, alleen als er verkiezingen zijn. Dan hangen ze overal om zieltjes te winnen. Kan men van Hubert niet zeggen. Die zie je overal en kun je altijd aanspreken.

    • Kan wel allemaal waar zijn, maar hij is wel voor de Randweg e.d. en dat is voor menigeen een struikelblok..

  2. Zo lang er personen zijn die Nederweert na de klote helpen , ben ik blij met het ingeslapen zooitje.
    Jou woorden.
    Als zij er niet waren was Nederweert dood inplaats van een ( spookdorp)!!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie