Skip to content

Shintai en TheBigX slaan handen ineen

Redactie
12 maart 2015 | 19:55

Advertentie

Flyer_Shintai_aanbod_dance_voorkantIn Nederweert dreigt een aanbod aan sport te gaan verliezen nu recent de activiteiten van GV Wilskracht op non-actief zijn gezet. Thijs Linsen en Roy Ramaekers willen de sporters daarom tegemoet komen en deze activiteiten per direct gaan aanbieden, zodat in Nederweert het sportaanbod blijft bestaan waar al decennia lang van bewezen is dat hiervoor animo bestaat in Nederweert.

Shintai en TheBigX slaan handen ineen

G.V. Wilskracht Nederweert is eind vorig jaar in zwaar weer gekomen en lijkt daar voorlopig ook nog niet uit te komen. Alle activiteiten zijn op non-actief gezet en er is een nieuwe Algemene Ledenvergadering uitgeroepen op donderdag 12 maart. Deze gaat echter niet door omdat een aantal lopende zaken eerst nader bekeken moeten worden door diverse partijen.

Thijs en Roy vinden het belangrijk dat er voor de jeugd geen ‘gat’ ontstaat en de jeugd meteen verder kan sporten. Ook de ouderen hoeven niet stil te blijven zitten. Daarom hebben ze besloten om de samenwerking die ze al hadden nog ruimer te maken. Een aantal lessen en activiteiten zijn al ingevuld. Shintai en Big Experience starten diverse groepen zoals minifit, ouder en kinddans, High Impact, jazzdance, streetdance, en seniorfit (Meer bewegen voor ouderen), pilates en tai chi. Op diverse locaties gaan ze aan de slag. Sporten kan een keer per week al vanaf € 17,50 per maand.

Informatie en aanmeldingen
Op de website www.shintainederweert.nl kun je alvast enige informatie vinden. Hier zul je ook de nieuwe afdeling van Shintai vinden. Een aantal zaken, locaties en lessen zullen nog ingevuld moeten worden, maar ze gaan alvast van start. Zij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven over andere en nieuwe activiteiten.

Heb je vragen of tips, ga naar de site of mail: info@shintainederweert.nl of bel met 06 15 213 187. Inschrijven voor een proefles kan op www.shintainederweert.nl. De lessen zullen starten vanaf 23 maart 2015.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie