Skip to content

New Art Interiors uit Nederweert gaat voor Goud!

Redactie
12 maart 2015 | 19:04

Advertentie

Gaan voor GoudRob van de Moosdijk schudt de hand met Leon Vink namens Stichting Gaan voor Goud. Hij wordt gouden sponsor van stichting Gaan voor Goud.

Rob merkt terecht op “Net als in het bedrijfsleven is het ook voor een sporter moeilijk om aan de top te komen, en mogelijk nog moeilijker om daar te blijven“. Als geen ander weten zij dat het leveren van kwaliteit een topprestatie is. “Een goede samenwerking in teamverband met een topprestatie van ieder individu, dat is een van onze sterke punten” aldus Rob.

New Art Interiors uit Nederweert gaat voor Goud!

Gaan voor GoudNew Art Interiors staat bekend om hun prachtige en ruime keuze in raamdecoratie. Denk hierbij aan vitrages, rol- vouw- en overgordijnen, jaloezieën, panelen en shutters. Maar ook voor vloerkleden op maat ben je bij New Art aan het juiste adres. Bij New Art Interiors krijg je een Full Service (meten en plaatsen), maar ook als “doe het zelver” kun je bij hun terecht.

De liefde voor de sport is er al jaren, Jo als wielrenner en Rob als voetballer.  Via de media kwam het nieuws over Stichting Gaan voor Goud hun ter ore. “Toptalenten ondersteunen is een geweldig idee. Hier is eigenlijk niets voor en zeker niet in onze regio” geven vader en zoon aan. De jonge talenten verdienen een kans om hun droom waar te maken en een podium om het te vieren in ons Weerterland en Cranendonk.

Rob wil graag meer samenwerken met bedrijven en daardoor nog meer betekenen voor deze regio. “Samen met andere bedrijven in de regio en ons netwerk, willen wij ons hier dan ook samen met de Stichting Gaan voor Goud voor inzetten. Zet Weerterland, (Nederweert) en Cranendonkop de kaart! Wij gaan voor goud!”  Meer informatie vind je op www.gaanvoorgoud.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie