Skip to content

Bonte avonden 2015 Leveroy

Redactie
5 maart 2015 | 19:00

Advertentie

bonte avond leveroyHeb jij ooit Bonte Avonden bezocht die absoluut níks met carnaval te maken hebben? Probeer het eens bij de Bonte Avonden in Leveroy. Op vrijdag 13 én zaterdag 14 maart staat de bühne in zaal Pestoeërskoel vol met artiesten van eigen bodem. De avonden beginnen om 19.30 uur.

Bonte avonden 2015 Leveroy

Het belooft dit jaar een zeer gevarieerd programma te worden met dans, zang, sketch, cabaret en natuurlijk dorpspolitiek. Ieder jaar weten de artiesten de avonden tot een niveau hoger te tillen; zéker ook leuk voor mensen buiten Leveroy! Spectaculaire dans, muzikaal genieten, spitsvondige humor of juist kurkdroog vermaak; you name it en het is te bewonderen op 13 en 14 maart in Leveroy.

Ben je al nieuwsgierig? Zorg dan dat je snel je kaarten krijgt! Dit kan middels de voorverkoopadressen (Café-zaal Wetemans, Pestoeërskoel, Café Oad Leivere en Bakkerij Küster) óf door ze makkelijk en snel bestellen via www.fanfareconcordialeveroy.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie