Skip to content

Word lid van Vrienden van Eynderhoof

Glendi
3 maart 2015 | 8:31

Advertentie

Vrienden van Eynderhoof jubileumactieOpenluchtmusuem Eynderhoof bestaat dit jaar 25 jaar. De Vrienden van Eynderhoof vieren dat mee en starten een jubileumactie. Word je in de maand maart lid dan kost een lidmaatschap je slechts 25  euro (i.p.v. 35 euro).

25 jaar Eynderhoof

Als vriend(in) van Eynderhoof kun je het hele museumseizoen met twee personen gratis het openluchtmuseum in Nederweert-Eind bezoeken en mag je gratis deelnemen aan de jaarlijkse Vriendendag. Als ouder, oma of opa mag je je (klein)kinderen gratis begeleiden wanneer zij op een woensdagmiddag deelnemen aan een aantrekkelijk jeugdprogramma.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je je sympatie toont en het Limburgs openluchtuseum financieel steunt in hun exploitatie. De vrijwilligersorganisatie Eynderhoof en het museum zelf verdienen deze steun omdat Eynderhoof op een unieke wijze het culturele erfgoed voor het nageslacht instandhoudt en bevordert. Binnen het museum is heel veel ambachtelijke kennis en kunde uit het verleden aanwezig en dat mag niet verloren gaan.

Momenteel bedraagt het ledental 316. Het bestuur van de Vrienden wil dit aantal vergroten. Op 1 april start het nieuwe museumseizoen met extra jubileumactiviteiten. En ook daar kun je als vriend(in) gratis aan deelnemen!

Meer informatie of wil je je aanmelden, bel 0495 – 631 947 of stuur een e-mail met daarin je naam, voornaam, adres en e-mailadres naar sjefgeuns@telfortglasvezel.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie