Skip to content

12,5 jaar basisschool De Kerneel

Glendi
3 maart 2015 | 19:41

Advertentie

basisschool de Kerneel NederweertEr waren eens twee scholen in Nederweert die een beetje verliefd op elkaar werden. Van het één kwam het ander. De Sint Lambertusschool en de Sint Jozefschool trouwden.12,5 jaar geleden en vanaf dat moment kregen zij de naam ’de Kerneel’. Op die naam en school zijn de juffen en meesters enorm trots!

jubileum Bs de Kerneel

Zoals iedereen weet is het heel leuk om te trouwen en 12,5 jaar getrouwd zijn is heel speciaal. Vanaf vandaag weten alle juffen en meesters op De Kerneel hoe fijn het is in het huwelijksbootje van De Kerneel. Juffrouw Erna heeft als ambtenaar van de burgerlijke stand alle collega’s de gelofte die bij school hoort afgenomen. Op de vraag: ‘Beloof je samen met de ouders goed voor alle kinderen te zorgen’ hebben alle juffen en meesters volmondig: ‘Ja, dat beloof ik’ geantwoord. Daarna hebben ze er samen een gezellig middag van gemaakt.

De juffen en meesters willen langs deze weg alle jongens, meisjes, ouders en alle anderen die zo belangrijk zijn voor De Kerneel bedanken en op naar het volgende jubileum!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie