Skip to content

Complete line-up Moulin Blues 2015 bekend

Glendi
27 februari 2015 | 11:31

Advertentie

Mavis StaplesMavis Staples (USA) is de laatste naam die op het affiche van Moulin Blues 2015 kan worden bijgeschreven. De Amerikaanse soul- en gospelzangeres reist op 1 mei van dit jaar af naar het Limburgse Ospel om een concert te verzorgen op het grootste blues- en rootsfestival van Nederland.

Mavis Staples

Mavis Staples schreef in de jaren zestig met The Staple Singers soulgeschiedenis met nummers als ‘Respect Yourself’ en ‘I’ll Take You There’. Gospel, soul en freedom-songs stonden op het indrukwekkende repertoire van The Staple Singers. Later ging Staples solo en werkte ze onder anderen met Curtis Mayfield en Prince. Met inmiddels een Grammy én een Lifetime Achievement-award op zak komt ze in mei naar Nederland, Ospel (Limburg) om precies te zijn.

Jaarlijks vindt in het eerste weekend van mei (1 en 2 mei 2015) in het Limburgse Ospel het Moulin Blues Festival plaats. Naast Mavis Staples presenteert de organisatie van het tweedaagse festival zeventien andere artiesten, waaronder: Matt Andersen & the Mellotones (CA), Devon Allman (USA) en The 44’s ft. Kid Ramons (USA).

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via deze link, en daarnaast bij alle Primera vestigingen. Voor meer informatie en de volledig line-up: www.moulinblues.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie