Skip to content

Crowdfundingproject voor band met Ospels tintje

Redactie
26 februari 2015 | 20:53

Advertentie

Shiverburn Dion HuibertsShiverburn is bezig met een crowdfundingproject en kan nog wel wat extra steun gebruiken. Shiverburn is een vijfkoppige hardrockband regio Helden.De frontvrouw Sanne Heuyerjans is afkomstig uit Ospel.

Wil je een steentje bijdragen aan hun eerste album? Dit kan al vanaf €10 via dit unieke crowdfundingproject.

Crowdfundingproject

De fundering van Shiverburn wordt gegoten door een ritmesectie strakker dan je favoriete jeans op 3e kerstdag. Deze heeft als doel het dragen van een combinatie van loodzware riffs, catchy melodieën en vingerlikkende gitaarsolo’s, welke de bouwstenen zijn voor een ruige doch zeer verrassende sound. Zet bovenop al dit geweld een leadzangeres, die met haar stembanden trillingen veroorzaakt nog onbekend op de schaal van richter, en je hebt een band die staat als een huis!

Geïnspireerd door de Amerikaanse rocksounds van bands zoals Alter Bridge, Nickelback en Paramore, werden in 2013 de eerste bouwstenen gelegd voor een band met aan scala aan eigen, moddervette rockcombinaties. Een liveshow van Shiverburn grijpt je vanaf minuut 1 bij de lurven, laat je 10 minuten nadat het laatste akkoord klonk los en heeft een overheerlijke nasmaak.

De toekomst belooft veel goeds voor Shiverburn. Ze hebben hun eerste EP ‘One Step Closer’ uitgebracht in september 2014 en groeien steeds meer. Hierbij hebben zij samengewerkt met producer & mixer Robin van Loenen en Troy Glessner die de EP heeft gemasterd. De positieve reviews op de EP geven het succes van ’One Step Closer’ aan. Deze spreken van een ‘’juweeltje van een EP’’ aldus Rockportaal.

Een Shiverburn liveshow is een fantastische ervaring en iets wat je niet zal vergeten. “Wát een energie, wát een enthousiasme, de band weet het te brengen. Het geheel vormt een strak, dynamisch geheel wat blijft boeien. Sanne Heuyerjans laat zien dat ze de skills en looks heeft die een frontvrouw nodig heeft, pittige lead vocals met een krachtige, hoge en soms ruige stem geven het geluid van Shiverburn iets eigens en iets speciaals’’, aldus Regiopop.

Heavy Rock On Fire!

  • Bezetting
    Sanne Heuyerjans – Vocals
    Erwin Jongenelen – Guitar
    Martijn de Lauw – Guitar / Backing Vocals
    Luigi Nabuurs – Drums
    Gerrit Meulendijks -Bass

Voor meer info zijn ze te bereiken op hun site of via 0495634850/ 0615204549

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie