Skip to content

Wielrenner hard gevallen

Redactie
14 februari 2015 | 18:03

Advertentie

wielrennerZaterdagmiddag is een wielrenner van de TWC Nederweert hard gevallen. Hij gebeurde op de Wessemerdijk langs het kanaal Wessem-Nederweert. De wielrenner heeft waarschijnlijk het wiel van zijn voorganger geraakt.

Wielrenner hard gevallen

Zijn fietsmaten hebben de ambulance gewaarschuwd omdat hij toch even buiten westen is geweest. Het ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en meegenomen voor verder onderzoek.

Advertentie

7 Reacties

  1. Zo’n reactie getuigt van weinig verstand… Ik hoop dat de wielrenner er niks aan over houdt. Beterschap!

    • Nee ik kan er geen medelijden meehebben ze doen het hun zelve aan. Gelukkig zijn er nu geen onschuldige mensen erbij betrokken.

    • @moh. erna: waren jullie erbij? Als er een niet wielrenner valt (zoals vanmorgen bij de biesterbrug) is het zielig. Dan ligt het aan de weg, de stoeprand of weet ik veel, maar niet aan de fietser. Betreft het een wielrenner dan is het meteen “eigen schuld” of “net goed”… Ja:er zijn aso-wielrenners die zich niet aan de regels houden, maar er zijn ook andere aso weggebruikers. (Jongeren die met z’n drieen langs elkaar fietsen met muziek in de oren, ouderen die meer aandacht hebben voor kwebbelen dan voor het verkeer, bellende, gehaaste autobestuurders, etc.)

      Wat ik wil zeggen: scheer geen bevolkingsgroepen over éen kam, in andete situaties wordt zoiets racisme genoemd. en Probeer een voorbeeld te zijn voor de jeugd en elkaar in zijn waarde te laten i.p.v. van deze domme opmerkingen te maken.

  2. Wie zegt dat ze te hard reden, met een niet al te snelle snelheid kan je al redelijk hard vallen en sporten is gezond. Bij iedere sport krijgt men blessures dus iedereen die een blessure oploopt in de sport is unne Kluppel!!!??? Goed inlevingsvermogen zeg prima ga zo door.

  3. Hoeveel voetballers en andere sporters lopen blessures op?

    Zijn dit allemaal “Kluppels”?

    Hou toch op met die flauwekul. Een beetje fatsoen kan toch nog wel.

  4. Wat erg zeg die val als op schrijft wat denk trappen je ze eraf echt erg hoor

  5. Moh. wat heb jij een vreemde gedachte kronkel in je hoofd, is toch geen normale reactie wat jij hier denkt op te moeten schrijven.
    Het maakt niet uit of het je eigen schuld is of van iemand anders of gewoon domme pech, het gaat erom dat iemand lelijk ten val is gekomen en ik hoop dat het goed gaat met die persoon.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie