Skip to content

Kaz Lux live bij Guulke

Glendi
5 februari 2015 | 19:02

Advertentie

Guulke Eten en Drinken NederweertHet is inmiddels traditie dat Joost en Nicole van Guulke Eten en Drinken op de derde zondag in maart een bijzondere artiest presenteren. Na succesvolle optredens van Leo Blokhuis, Jan Douwe Kroeske, Juul Deelder, Grayson Capps en vorig jaar het Gypsy orkest Manouche betreedt dit jaar de legendarische Nederpop-rocker Kaz Lux het intieme Guulke-podium, tezamen met Jan Akkermans’ opvolger Rudy de Queljou.

Kaz Lux is al sinds de jaren 60 actief in de rhythm & blues, funk en soulmuziek en wordt daarbij door de kenners steevast als één van de beste Nederlandse zangers in deze genres bestempeld. Hij was, samen met Jan Akkermans, mede oprichter van Brainbox. Deze band maakte eind jaren 60 grote furore in binnen- en buitenland en voerde recent opnieuw triomfen tijdens hun reünietoernee. Zijn optreden wordt voorafgegaan door de muziek van Roots, een singer-songwriter uit België, die in duoverband wordt bijgestaan door een dobro-slide speler. Het duo brengt eigen nummers ten gehore en covers in het genre Neil Young, Bob Dylan met overige roots/americana invloeden.

Muzikaal en Culinair arrangement

Het muzikale genot wordt tijdens dit arrangement aangevuld met een smaakvol buffet zodat behalve de oren ook de inwendige mens wordt verwend. Wanneer je de vorige edities hebt meegemaakt, weet je inmiddels dat deze combinatie van muzikaal en culinair genieten een zeer smaakvolle is.  DJ Rob Greijmans zal wederom de plaatjes verzorgen voor de voor- en afterparty!!

Wanneer: zondag 22 maart
Aanvang support act: 14.00 uur
Aanvang Kaz Lux: 16.00 uur
Entree inclusief heerlijk buffet: 20 euro
Graag vooraf reserveren via 0495 – 634 221 of info@guulke.nl

Foto: ©Eric de Bruijn

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie