Skip to content

Fresh Charity Battle overhandigt cheque aan Kans op Toekomst

Redactie
5 februari 2015 | 15:09

Advertentie

Fresh Charity BattleAfgelopen woensdag is een cheque van € 4.415,- overhandigd door Raymon Truijen van Dansschool Fresh aan Domien Claessens van Stichting Kans op Toekomst. Bij Dansschool Fresh, dat gevestigd is binnen Perron-C in Weert, werd zondag voor de eerste keer de Fresh Charity battle georganiseerd. Er waren breakdance battles en hiphop een aantal hiphop showcase wedstrijden.

Fresh Charity Battle overhandigt cheque

Een initiatief van dansschooleigenaar Raymon Truijen, waarbij het ingezamelde geld ten goede komt aan de Stichting Kans op Toekomst voor een dansproject in het Afrikaanse land Ethiopië. In de ruimtes van Dansschool Fresh en Primal Performance gingen deelnemers met elkaar de strijd aan en het publiek werd getrakteerd op spectaculaire showcases. Juryleden, dj’s, presentatoren en ouders boden vrijwillig hun hulp aan. Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers werd het evenement tot in de puntjes geregeld.

In totaal waren zondag ongeveer 600 bezoekers en deelnemers aanwezig. Niet alleen uit ons land, maar ook uit omringende landen België en Duitsland, en zelfs Engeland. De eerste Charity battle is dus erg goed bezocht en leverde veel geld op. Na aftrek van kosten zoals inkoop consumpties, prijzen en zaalhuur, resteert €3900 voor scholing en breakdance voor straatkinderen in Ethiopië. De organisatie wilt de Charity Battle jaarlijks laten terugkeren zodat het project in Ethiopië een langdurig bestaan heeft.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie