Skip to content

Limburgse topband hoofdact tijdens Kistkappe 2015

Redactie
3 februari 2015 | 22:19

Advertentie

Promilaasj op KistkappeBij de naam Promilaasj zullen de gedachten al snel uitgaan naar de opening van de Vastelaovundj op het Vrijthof de 11e van de 11e, of de Stasie Manifestasie, of naar de Zoepkoel te Venlo. Optredens waar ze met veel enthousiasme werden ontvangen, en welke live te zien waren op L1.

Nu is deze geweldige Limburgse topband ‘gewoon‘ te vinden in Nederweert, als hoofdact tijdens het Kistkappe op vrijdagavond 13 februari 2105.

Promilaasj

Promilaasj nederweertHet 8-koppige (inclusief 3 blazers) Promilaasj is op het moment één van de meest spraakmakende en beruchte bands van Limburg. Bekend om hun energieke live-shows en interactie met het publiek waarbij niet stil gestaan kan en mag worden. Nederlandse, Duitse, Engelse maar bovenal Limburgse kneiters worden ten gehore gebracht op een manier die je alleen maar durft te hopen! Stampende drums en strakke baslijnen, vingerbrekende gitaarsolo’s en meeslepend pianospel. Voeg hier nog de scheurende blaaspartijen en een ADHD zanger aan toe, en overgiet dit geheel met een eigenwijs rockend sausje..

Moerepetaazie
Na hun indrukwekkende debuut op het Kistkappe vorig jaar, mag Moerepetaazie deze editie natuurlijk niet ontbreken op dit (volgens hun) ‘waanzinnige fieest’! 
’Dé fieestband uut Wieërt’ met als subtitel ‘Lachtj, zingtj, fieestj, en kaaktj’ zal een spetterend gastoptreden gaan verzorgen.

Nog meer artiesten…
Zoals gewend van het Kistkappe is er voortdurend wat te beleven. Is het niet Promilaasj, of Moerepetaasie, dan zullen de beste (groot) Nederweerter artiesten voor amusement zorgen. 
Zo zullen de winnende vastelaovundj krakers van Neewieert, Dindj, en Doospel te zien en te horen zijn, maar ook Keet bij Peet oftewel KPB, Tommeh Dèh (met prinses Brechje), Duo Dik vör Mekaar en Maarten. En natuurlijk ontbreekt ook Ooze Hoempa niet om alles aanelkaar te blazen!

En dat allemaal helemaal GRATIS!
Deze editie introduceren ze de (voor)verkoop van kistjes! Mocht je thuis geen kistje meer hebben omdat deze de afgelopen edities van het Kistkappe door te fanatiek ‘oppe kist houwwe’ zijn gesneuveld, geen nood: kistjes worden door het organiserende Klein mèr Neugter dit jaar te koop aangeboden voor € 3,11. Da’s geen geld voor een stukje vakwerk waar je de hele avond plezier van zult hebben!

Om niemand teleur te stellen kun je tot donderdag 12 februari een kistje reserveren; laat een bericht achter op de Facebook-pagina of stuur een email naar info@kleinmerneugter.nl. Dan reserveren ze een kistje voor jou (uiterlijk tot 21:11u met Kistkappe).

Mis dit unieke vastelaovundj evenement niet, en reserveer vrijdagavond 13 februari (vastelaovundj-vri-jdig) in je agenda! Zaal open om 20:00u, we starten om 20:30u. Kom op tijd voor de beste plek!

Er is trouwens ook een nieuwe website voor dit unieke evenement www.kistkappe.nl. Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie