Skip to content

Voorbereiding Kistkappe 2015 in volle gang

Glendi
27 januari 2015 | 18:25

Advertentie

carnaval NederweertZoals gebruikelijk wordt ook dit jaar weer een gevarieerd programma aangeboden tijdens het Kistkappe met een super live band, de állerbeste lokale artiesten, en een geweldig gastoptreden, welke afgewisseld worden door opzwepende joekskapelmuziek!

De liveband voor deze avond is niemand meer of minder dan ‘Promilaasj’!! Misschien wel de ‘heetste’ vastelaovundj-live-band van dit moment, met gewaardeerde optredens op zowel het Vrijthof tijdens de 11e van de 11e, de Zoepkoel als de Stasie Manifestasie! Neem eens een kijkje op hun website www.promilaasj.nl, of zoek een optreden van hun op op Youtube. Je zult er al snel van overtuigd zijn dat je deze editie van het Kistkappe in de Pinnenhof niet aan je voorbij mag laten gaan! Het gastoptreden wordt net als vorig jaar verzorgd door ‘Moerepetaazie’ (www.moerepetaazie.nl)

Reserveer een kist

Mocht je thuis geen kistje meer hebben omdat deze tijdens de vorige editie van het Kistkappe door te fanatiek ‘oppe kist houwwe’ is gesneuveld, geen nood. Kistjes worden door het organiserende Klein mèr Neugter dit jaar te koop aangeboden voor 3,11 euro. Da’s geen geld voor een stukje vakwerk waar je de hele avond plezier van zult hebben! Om niemand teleur te stellen, kun je een kistje reserveren. Laat een bericht achter op www.facebook.com/kistkappe2015 of stuur een email naar info@kleinmerneugter.nl. Dan wordt een kistje voor jou tot uiterlijk 21:11 uur met Kistkappe apart gehouden.

Mis dit unieke vastelaovundj evenement niet en noteer vrijdagavond 13 februari (vastelaovundj-vri-jdig) alvast in je agenda!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie