Skip to content

Tribute To The Cats Band

Redactie
26 januari 2015 | 21:08

Advertentie

TTTCB PosterBaexheimerhof wordt op zaterdag 14 maart weer omgetoverd tot een heuse ouderwetse ‘terug in de tijd’ muziektempel waar de jaren ’60 en ’70 herleven, met een Volendams tintje dit keer: The Cats!

Tribute To The Cats Band

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip. In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. En dus komen ook ‘Mandy my dear’, ‘Be my day’, ‘Marian’ en ‘Without your love’ voorbij.

Tribute To The Cats BandDe meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.
Hoezeer de muziek van The Cats ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van de Tribute To The Cats Band. Niet alleen de generatie die in de jaren ’60 en ’70 het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt gaat een avondje ‘uit z’n dak’, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de Catsmuziek van alle tijden is.

Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 300 concerten in den lande gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit. Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen. Nu dus een optreden in het Zuiden van het land in Baexem, Baexheimerhof. Om 20.30 uur gaat de zaal open, het optreden begint om 21.30 uur.

Kaartjes in de voorverkoop € 21,00 bij SPAR Synco of Baexheimerhof in Baexem, aan de kassa € 24,00, maar vol is vol. Reserveren per e-mail (info@baexheimerhof.nl) of telefonisch (0475-451696) kan ook, kaartjes worden na betaling dan aan de kassa klaar gelegd. Herbeleef de sound van The Cats met de “Tribute to The Cats band”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie