Skip to content

Gratis vlag voor inwoners Nederweert-Eind

Glendi
22 januari 2015 | 11:44

Advertentie

vlag Nederweert-EindKomend jaar worden in Nederweert-Eind verschillende jubilea gevierd, o.a. 40 jaar Festeynder en 25 jaar Eynderhoof. Om deze festiviteiten nog meer uitstraling te geven, heeft het Parochieel Comité een vlag laten ontwerpen die de kern symboliseert.

Vlag Nederweert-Eind

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in gemeenschapshuis Reigershorst heeft voorzitter van het Parochieel Comité Nederweert-Eind, Jac Beerens, de vlag officieel onthuld. Omdat er nogal wat kosten mee gemoeid zijn, wil het Parochieel Comité de vlag cadeau doen aan hen, die de vlag ook daadwerkelijk willen uithangen tijdens festiviteiten in het dorp (bijv. communie, Festeynder enz.). Daarmee worden deze feesten nog kleurrijker en levendiger gemaakt en wordt de onderlinge verbondenheid meer uitgedragen.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar douven.henk@gmail.com of geef een briefje met je adresgegevens af bij Henk Douven, Eind 18. De aanmeldingstermijn loopt tot 12 februari 2015. In het voorjaar ontvangen je dan de vlag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09

Advertentie