Skip to content

RaadPop hét nieuwe muziekfestival in Nederweert

Redactie
16 januari 2015 | 15:58

Advertentie

Raadpop NederweertGratis festival met een vertrouwde feel. Op vrijdag en zaterdag 24 en 25 juli 2015 is het Raadhuisplein the place to be voor iedereen die wil genieten van het mooiste wat er is: muziek, muziek en nog eens muziek!

RaadPop hét nieuwe muziekfestival in Nederweert

Zowel Nederweerter bands als landelijk bekende groepen zullen het RaadPoppodium bevolken. Welke landelijke bands op 24 en 25 juli de oren strelen….daar heeft de organisatie al ijzers voor in het vuur liggen. De bekendmaking volgt binnenkort. 3fm-luisteraars zullen ruim aan hun trekken komen. De liefhebbers van het lokale bandgeweld ook. Voor iedereen is er plek, voor iedereen een podium. Jong en oud. Ervaren bekend talent. Aanstormend lokaal talent.

RaadPop is een initiatief van Rolf Verheijen en Paul van der Sande uit Nederweert. Zoals altijd ontstaan aan de bar de beste ideeën, zo ook voor RaadPop. “Gewoon, omdat Nederweert een festival zoals dit verdient”, is de mening van beiden. Achter de organisatieschermen zoemt het al flink. Samen met de initiators is een batterij aan vrijwilligers flink aan de slag om het festival voor te bereiden. RaadPop weet zich gesteund door de gemeente Nederweert en een Commissie van Aanbeveling, van raad en daad voorzien door ervaren krachten uit de lokale poppodia Bospop Weert en Moulin Blues Ospel en hand in hand gaand met het nieuwe Nederweerter Muziekcollectief. Met al deze wijsheid en ervaring op de achterhoede is het zeker… RaadPop is hét nieuwe gratis festival dat je niet mag missen!

Meehelpen?
Meedoen omdat je dat leuk vindt? Dat kan. Er zijn nog genoeg taken te verdelen. Meld je aan als vrijwilliger of als mede-brainstormer in de organisatie. Mail naar info@raadpop.nl.

Like_1Volg de ontwikkelingen van RaadPop, Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Dus….
Wat: RaadPop
Wanneer: 24 & 25 juli 2015

Advertentie

11 Reacties

  1. Geweldig om te horen! Onwijs veel succes!

  2. Wie gaat zoiets dan weer betalen? Budschop valt weer buiten de boot

    • Hoezo budschop valt buiten de boot? De mensen uit budschop kunnen toch ook komen. Of het festival levensvatbaar is merken we vanzelf. Ik ga iig wel efkes kijken 🙂

  3. Wat een weinig originele naam weer vezonnen.. Raadpop !!!
    Moeten we gaan raden wie de bands/artiesten zijn?
    En ja, wie betaalt dat en hoeveel subsidie krijgen ze ?

  4. Sjaak waar maak jij je toch druk om. Ben blij dat er iets georganiseerd word. Het is toch een goed initiatief. En ben je benieuwd wie dit betaald. De organisatie zoekt nog sponsoren.

  5. Stelletje zeikerds!!Ben toch blij man dat ze t lef hebben om iets te organiseren.
    Op je dikke reet blijven zitten en commentaar geven op alles en iedereen is idd t aller makkelijkste

  6. Lauda, wat zit je nu toch weer te klagen. Ben blij dat er wat georganiseerd wordt. Kennelijk kom jij uit Budschop. Dat heeft toch geen uitstraling. Laat het lekker in Nederweert gebeuren

    • Precies Roos! Budschop klaagt vaak, maar onderneemt zelf ook niet veel. op koningsdag en Sinte Merte na dan…terwijl ze volgens mij de grootste buurtvereniging van heel Nederweert hebben.

  7. Als één persoon klaagt wil dat niet zeggen dat heel budschop klaagt.
    En dat budschop niet veel onderneemt heeft niks met de buurtvereniging te maken. Die organiseert voor de leden, en niet voor heel Nederweert. Zoals alle buurtverenigingen voor hun eigen leden organiseren. En daarnaast hebben ze Koningsdag op zich genomen en tot nu toe niet onverdienstelijk, want dat is toch wel geslaagd naar mijn mening. Sinte Merte is weer van Jong Nederland.

    Ik ben benieuwd naar Raadpop, altijd goed als mensen initiatief nemen en dingen organiseren.

  8. hoho de meeste mensen die neeiwieert on wheels organiseren komen toevallig wel uit budschop dus organiseerd budschop voor een klein gehucht meer als nederweert


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie