Skip to content

Christmas Rock

Redactie
26 december 2014 | 15:01

Advertentie

ChristmasRockZaterdag 27 december organiseert de popcoördinator Eric Kessels de Christmas Rock bij café de Schans. Swingend het jaar uit met de 21Boeket Blues Band en Skyway Avenue. De avond begint om 21:00 uur en de entree is gratis!

Christmas Rock

The 21Boeket Blues Band, onversneden blues van eigen bodem! De naam 21Boeket Blues Band verwijst naar de locatie van de eerste repetitieruimte van de band: Boeket 21 in Nederweert. The 21Boeket Blues Band werd opgericht in 2003 en sindsdien maakten tal van bekende en minder bekende muzikanten deel uit van deze band. Moulin Blues, de Stadschouwburg van Sittard, een Italiaans gemeenschapshuis in Boorsem (BE), Sjilvend Rock(t) en andere podia waren eerder ‘the place to be’. A.s. zaterdag staan Peter Schulz, Maikel van Bogget, Sander Waulthers, Ruud Waulthers, Marinus van Stiphout, Eric Kessels, Bertien Evers en Henk Evers weer garant voor een onvervalst stukje blues!

Skkyway Avenue is een enthousiaste band vol motivatie en inspiratie, ontstaan in september 2009 en na een wisseling in de zang sinds de zomer van 2013 in de huidige vorm bij elkaar. Al snel werden er eigen nummers geschreven om zo hun eigen ideeën over muziek kwijt te kunnen. Skyway Avenue wil een brug vormen tussen Blues Rock en de moderne Pop/Rock. Dit is te horen in de covers die zij ten gehore brengen maar ook heel erg goed in de eigen nummers welke mooi en gevoelig tot stevig en rockend zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie