Skip to content

Vier ‘Kerst met Rick’

Glendi
17 december 2014 | 16:18

Advertentie

workshop rick WeertHeb jij zin om in de kerstvakantie iets leuks te doen? Rick zit in de vakantie niet stil en heeft een creatieve dag met workshops op het programma staan! De vakantieactiviteiten keren elke vakantie terug en zijn bestemd voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Je wordt ingedeeld in een groep met leeftijdsgenoten (4-8 jaar en 8-12 jaar). De kinderen die vorige vakanties geweest zijn, reageren allemaal positief: “Zo leuk, hopelijk is het weer snel vakantie bij Rick”.

Rick Weert

Workshops muziek, toneel, textiel en beeldend 2D (schilderen); er komt van alles aan bod! Het thema dit keer is ‘Kerst!’. Je kunt gaan schilderen, lekker muziek maken op cajon’s, met stof werken of toneel spelen. Tijdens twee verschillende workshops ga jij een dag vakantievieren met Rick! De workshop vindt plaats op dinsdag 23 december van 10.30 tot 13.45 uur bij Rick, Collegeplein 5 te Weert. Neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes; iedereen is welkom!

Op de website van Rick onder ‘Agenda’ staat een inschrijfformulier voor de dag. Lukt het niet? Stuur even een mailtje naar r.peskens@ricknet.nl met je gegevens. De activiteit kost 8,50 euro per kind en is geheel vrijblijvend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie