Skip to content

Nederweertenaar doneert aanzienlijk bedrag Jeugdsportfonds

Redactie
16 december 2014 | 8:38

Advertentie

Voetbal clinic NEderweertEen inwoner van Nederweert heeft een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan het Jeugdsportfonds Limburg voor kinderen uit Nederweert. Door die donatie worden kinderen van ouders die financieel niet (meer) in staat zijn om hun kinderen te laten sporten toch in staat gesteld om hun favoriete sport te beoefenen. De contributie en de kleding tot maximaal € 225,- per persoon per jaar worden betaald door het Jeugdsportfonds Limburg. Dankzij deze bijzondere gift kunnen minimaal 18 en maximaal 25 kinderen een jaar lang hun sport blijven beoefenen. Een geweldig initiatief.

Aanzienlijk bedrag Jeugdsportfonds

De gemeente vindt het heel belangrijk dat inwoners maatschappelijk participeren en dat ook kunnen blijven doen. Dat geldt heel speciaal voor jeugdigen en mensen met een beperking. Belemmeringen daarvoor moeten zo veel mogelijk worden weggenomen. O.a. daarom neemt de gemeente vanaf 2010 deel aan het Jeugdsportfonds Limburg en investeert daar jaarlijks ook in. Naast de gemeente investeert ook de Rabobank Weerterland en Cranendonck de komende drie jaar in het Jeugdsportfonds Limburg voor kinderen uit Nederweert en Weert.

Doneren
Misschien brengt deze donatie je op het idee om ook te doneren aan goede doelen voor onze inwoners, zonder overigens andersoortige donaties daarmee tekort te willen doen. Meer informatie over het Jeugdsportfonds is te vinden onder www.limburg.jeugdsportfonds.nl. Je kunt ook contact opnemen met Jan van Riet van de afdeling Beleid en Projecten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie